نماد آخرین خبر

توقیف ۱۰۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در سواحل شمالی خلیج فارس

منبع
ايرنا
بروزرسانی
توقیف ۱۰۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در سواحل شمالی خلیج فارس

ايرنا/ فرمانده مرزباني و درياباني خوزستان گفت: ماموران پايگاه درياباني ماهشهر موفق شدند يک محموله ۱۰۰هزار ليتري سوخت(گازوييل) قاچاق را در سواحل شمال غرب خليج فارس توقيف کنند.

سردار لطفعلي پاکباز، فرمانده مرزباني و درياباني خوزستان در تشريح اين خبر اظهار کرد: ماموران پايگاه درياباني ماهشهر امروز در نتيجه ساعت‌ها کار اطلاعاتي موفق به شناسايي محل دپو و انتقال سوخت قاچاق در سواحل شمال غرب خليج فارس شدند.
وي افزود: ماموران با پايش دقيق محل نگهداري سوخت قاچاق، ۲ عدد چتري شناور حاوي ۱۰۰ هزار ليتر سوخت که با هدف خروج از کشور و عرضه به دلالان سوخت کشورهاي حوزه خليج فارس دپو شده بود کشف و ضبط کردند.
فرمانده مرزباني و درياباني خوزستان با بيان اينکه کار شناسايي و دستگيري عوامل قاچاق سوخت در دستور کار قرار دارد، ارزش اين محموله سوخت مکشوفه قاچاق را ۳۰۰ ميليون ريال بيان کرد.
پاکباز افزود: پرونده محموله سوخت قاچاق پس از تکميل تحويل مراجع قضايي خوزستان مي شود.
وي با تاکيد بر استمرار مبارزه و برخورد با پديده قاچاق کالا و سوخت در آبهاي سرزميني جمهوري اسلامي ايران در آبهاي شمال غرب خليج فارس و مناطق ساحلي خوزستان اظهار داشت: مرزبانان خوزستان با عزم جدي با اين پديده قاچاق برخورد خواهند کرد.
در سال جاري حدود ۱.۸ ميليون ليتر سوخت قاچاق در محدوده مناطق ساحلي و آبراهي خوزستان و آبهاي شمال غرب خليج فارس کشف و ضبط شده است.
اختلاف قيمت يارانه اي سوخت داخلي با نرخ هاي بين‌المللي آن سبب ايجاد انگيزه براي قاچاقچيان سوخت به وجود آورده تا اين سرمايه ملي به صورت غيرقانوني از مرزهاي زميني و دريايي کشور خارج شود و قاچاقچيان از اين رهگذر به سود نامشروع زيادي دست يابند.

 
 

آخرين خبر خوزستان در اينستاگرام :
https://instagram.com/khouzestan_today