نماد آخرین خبر

افزایش ۳ برابری موارد بستری مبتلا به کرونا در سیستان‌وبلوچستان

منبع
بروزرسانی
افزایش ۳ برابری موارد بستری مبتلا به کرونا در سیستان‌وبلوچستان

اقتصاد ايران/ رئيس دانشگاه علوم پزشکي زاهدان از افزايش سه برابري موارد مثبت بستري مبتلا به کرونا طي پنج روز گذشته در استان سيستان و بلوچستان خبر داد.

سيد محمد هاشمي شهري، رئيس دانشگاه علوم پزشکي زاهدان اظهار کرد: متأسفانه با کاهش رعايت دستورالعمل‌هاي بهداشتي در ايام تعطيلات نوروزي شاهد افزايش سه برابري موارد مثبت بستري مبتلا به کرونا از ۱۲ بستري به ۳۲ بستري در طي پنج روز گذشته در سطح استان سيستان و بلوچستان بوديم.
وي افزود: از همين رو با اعلام نتايج قطعي آزمايش‌هاي انجام شده با شناسايي ۸۹ مورد مثبت مبتلا به کرونا، تا صبح امروز ۲۸ هزار و ۷۹۳ نفر در سيستان و بلوچستان به ويروس کرونا مبتلا شده‌اند.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي زاهدان ادامه داد: از مجموع مبتلايان مثبت آزمايشگاهي يک هزار و ۱۹۷ نفر از هم استاني‌هاي عزيز باوجود دريافت استاندارد ترين خدمات درماني جان خود را از دست داده‌اند که يک نفر از هم استاني‌هاي عزيز در همين ۲۴ ساعت گذشته جان خود را از دست داده‌اند.
وي گفت: شناسايي ۱۳۴ مورد مبتلا به ويروس جهش يافته انگليسي در سيستان و بلوچستان حاکي از انتشار گسترده اين ويروس در سطح استان است که ۷۰ درصد موارد مبتلا در سطح استان سيستان و بلوچستان را شامل مي‌شود.
هاشمي شهري تصريح کرد: تنها راه مقابله با ويروس جهش يافته کرونا، رعايت دقيق‌تر پروتکل‌هاي بهداشتي، استفاده از ماسک، رعايت فاصله گذاري اجتماعي و حضور پيدا نکردن در تجمعات و دورهمي‌ها است.

آخرين خبر سيستان و بلوچستان در اينستاگرام :
https://instagram.com/zahedan_today