نماد آخرین خبر

برقراری مجدد مسیر پروازی بندرعباس ـ دبی

منبع
مهر
بروزرسانی
برقراری مجدد مسیر پروازی بندرعباس ـ دبی

مهر/ استاندار هرمزگان گفت: برنامه ريزي لازم به منظور برقراري مسير پروازي بندرعباس – دبي صورت گرفته و پس از اخذ مجوزها، اين مسير مجددا برقرار مي شود.

فريدن همتي، استاندار هرمزگان در ديدار با تورج دهقاني زنگنه مديرعامل سازمان هواپيمايي کشوري، در خصوص رفع موانع برقراري مسير پروازي بندرعباس – دبي با بيان اينکه روابط مردم هرمزگان با کشورهاي حاشيه خليج فارس داراي ابعاد عاطفي، تجاري و اقتصادي است، اظهار داشت: بسياري از شهروندان هرمزگاني همواره به دليل پيشينه طولاني روابط تجاري و اقتصادي با اين کشورها ارتباط دارند، اما متقاضيان هرمزگاني سفر به دبي، هم اکنون امکان پرواز مستقيم به اين مقصد را ندارند.
وي افزود: قطع اين پروازها علاوه بر ضربه اي که به بخش گردشگري خارجي استان وارد کرده، اقتصاد و معيشت فعالان خدمات مسافرتي را هم تهديد مي کند که هزينه هاي مضاعفي را به مسافران اين مسير تحميل کرده است.
استاندار هرمزگان با تأکيد بر ضرورت برقراري پرواز مستقيم از مسير بندرعباس به دبي و بالعکس، گفت: زيرساخت برقراري پرواز بندرعباس به دبي کاملا مهياست و مشکلي براي انجام اين پروازها به صورت منظم وجود ندارد.
همتي تصريح کرد: بر اساس هماهنگي و پيگيري هاي انجام شده در ديدار با مديرعامل سازمان هواپيمايي کشوري، برنامه ريزي لازم به منظور برقراري اين مسير پروازي صورت گرفته و طي گفتگوي مقدماتي با يکي از شرکت هاي هواپيمايي و پس از اخذ مجوزها، پرواز بندرعباس – دبي از سر گرفته مي شود.
وي خاطرنشان کرد: با رايزني انجام شده، پروازهاي مسير «بندرعباس - ابوموسي» و «جاسک - تهران» بر اساس نياز منطقه در سال جديد استمرار و افزايش پيدا مي کند.

آخرين خبر هرمزگان در اينستاگرام :
https://instagram.com/hormozgan.today