۷۳۰ متخلف اقتصادی در خراسان شمالی جریمه شدند

ايرنا/ مديرکل تعزيرات حکومتي خراسان شمالي گفت: در قالب طرح نوروزي ۷۳۰ واحد صنفي متخلف در اين استان جريمه شدند.
سيد جواد سيدالموسوي، مديرکل تعزيرات حکومتي خراسان شمالي گرانفروشي، فروش خارج از شبکه، عدم درج قيمت، صادر نشدن فاکتور خريد، کمفروشي و عدم انجام تعهد در قبال مصرفکنندگان را مهمترين تخلفات اين واحدهاي صنفي اعلام کرد که گرانفروشي در صدر اين تخلفات قرار دارد.
وي اضافه کرد: در مجموع واحدهاي صنفي متخلف در طرح نوروزي هشت ميليارد و ۲۰۴ ميليون ريال جريمه شدند.
مديرکل تعزيرات حکومتي خراسان شمالي خاطرنشان کرد: در طرح نوروزي ۱۶۵ گروه گشت مشترک از يک هزار و ۱۷۰ واحد بازرسي انجام شد که ۷۳۰ واحد صنفي که حدود ۷۰ درصد از اين واحدها را شامل مي شود، حداقل يک نوع تخلف صنفي و اقتصادي را مرتکب شدند.
سيدالموسوي از مردم خواست هر گونه تخلفات اقتصادي را با شماره تلفن ۱۳۵ به اطلاع تعزيرات حکومتي استان خراسان شمالي برسانند تا در اسرع وقت با متخلفان برخورد شود.