نماد آخرین خبر

متخلفان صنفی قزوین در ایام نوروز بیش از یک میلیارد ریال جریمه شدند

منبع
ايرنا
بروزرسانی
متخلفان صنفی قزوین در ایام نوروز بیش از یک میلیارد ریال جریمه شدند

ايرنا/ مديرکل تعزيرات حکومتي قزوين گفت: متخلفان صنفي در ايام نوروز ۱۴۰۰ در استان به پرداخت يک ميليارد و ۵۰۰ ميليون ريال جريمه در حق دولت محکوم شدند.

هوشنگ محمدي مديرکل تعزيرات حکومتي قزوين اظهار کرد: در اين مدت ۳۳۲ پرونده تخلف صنفي از جمله با موضوع گران فروشي از سوي شعب تعزيرات حکومتي مورد رسيدگي قرار گرفت.
اين مسوول همچنين گفت: طرح تسهيل کسب و کار نوروز ۱۴۰۰ سازمان تعزيرات حکومتي که از ۱۵ اسفندماه سال گذشته با همکاري دستگاه هاي نظارتي همچون وزارت صنعت، معدن و تجارت، نيروي انتظامي، دامپزشکي، وزارت بهداشت و ساير سازمان هاي ذيربط آغاز شده بود چهاردهم فروردين ماه سال جاري پايان يافت.
مديرکل تعزيرات حکومتي قزوين افزود: در اين طرح ۸۱ تيم گشت مشترک به واحدهاي صنفي اعزام و علاوه بر ۳۲۲ پرونده در خصوص کالا و خدمات، پنج پرونده در حوزه قاچاق کالا و پنج پرونده در حوزه بهداشت،دارو و درمان تشکيل و مورد رسيدگي قرار گرفت.
وي تصريح کرد: با توجه به شعار امسال و اينکه هدف اجراي اين طرح پيشگيري از تخلفات و تسهيل کسب و کار بوده بيشتر واحد هاي متخلف با دريافت تذکر و اصلاح موارد تخلف مانع زدايي شدند. 
محمدي اظهار داشت: با توجه به پيش رو بودن ماه مبارک رمضان، فعاليت گشت هاي مشترک با همراهي ساير دستگاه هاي نظارتي با رويکرد پيشگيري و برخورد با تخلفات به ويژه در صنوف مرتبط با مايحتاج مردم براي ماه مبارک رمضان ادامه دارد.

آخرين خبر قزوين در اينستاگرام :
https://instagram.com/qazvin_today

آخرين خبر قزوين در اينستاگرام :
https://instagram.com/qazvin_today