شاهرود در وضعیت قرمز کرونایی قرار گرفت
ایرنا/ رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود گفت: بر اساس رنگبندی اعلام شده از سوی ستاد ملی مدیریت مقابله با کرونا، شهرستان شاهرود از لحاظ شیوع کرونا از وضعیت نارنجی به قرمز تغییر رنگ داد.
رضا چمن، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود اظهار کرد: همان طور که پیش بینی میشد با روند صعودی افزایش مبتلایان که در چند روز اخیر شاهد بودیم، شهرستان شاهرود در وضعیت قرمز کرونایی قرار گرفت.
وی با بیان اینکه طی ۲۴ ساعت گذشته ۲۲۰ بیمار با علایم مشکوک به مراکز درمانی و اورژانس مراجعه داشتند، تصریح کرد: از این تعداد مراجعه کننده ۳۰ تن در بخشهای ویژه بیماران کرونایی بستری شدند.
چمن از بستری ۱۰۵ تن مبتلا به ویروس کرونا در بیمارستان امام حسین(ع) شاهرود خبر داد و اظهار کرد: از این تعداد بستری، ۱۱ بیمار با حال بد در بخش مراقبتهای ویژه تحت درمان هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود با بیان اینکه محدودیتهای شدیدتری در روزهای آینده اعمال خواهد شد، تصریح کرد: از همگان انتظار میرود موضوع همهگیری را جدی تلقی کنند و از شکل گیری هرگونه اجتماع و دورهمی پرهیز شود.