۷۸۱ هزار تن انواع محصولات دامی در قزوین تولید شد
ايرنا/ معاون بهبود توليدات دامي سازمان جهاد کشاورزي استان قزوين گفت: ۷۸۱ هزار و ۴۹۷ تن انواع محصولات دامي سال گذشته در اين استان توليد شده است که بيشترين ميزان آن به شير اختصاص دارد.
حميدرضا عزتي معاون بهبود توليدات دامي سازمان جهاد کشاورزي استان قزوين روز چهارشنبه با اعلام اين خبر، اظهار کرد: اين محصولات شامل گوشت قرمز، گوشت سفيد، شير، تخم مرغ و عسل بوده که برخي از آنها با جهش توليد خوبي روبه رو شده است.
وي به توليد ۲۸ هزار و ۸۰۰ تن گوشت قرمز در دامداريهاي استان قزوين اشاره کرد و گفت: با توجه به ظرفيت مناسب ۶۲۴ واحد پرواربندي گوساله و گوسفند که به صورت صنعتي و سنتي فعاليت دارند، پيش بيني ميشود ميزان توليدات گوشت قرمز در سال جاري به ۲۹ هزار تن برسد.
عزتي همچنين تصريح کرد: ۶۱۴ هزار تن شير در همين مدت در واحدهاي گاوداري شيري استان توليد شده است که امسال با وجود برنامههاي توسعه در اين صنايع پيشبيني ميشود ميزان توليدات استان به ۶۴۵ هزار تن افزايش يابد.
اين مسؤول با اشاره به توليد مرغ گوشتي در استان و همچنين بستر مناسب براي توليد طيور، گفت: در حال حاضر ظرفيت پرورش مرغ گوشتي در استان بيش از ۱۰ ميليون و ۵۰۰ هزار قطعه است و سالانه ۶۳ هزار تن گوشت مرغ در استان توليد ميشود.
معاون بهبود توليدات دامي سازمان جهاد کشاورزي استان قزوين همچنين به وجود ۷۴ واحد مرغ تخمگذار در استان اشاره کرد و گفت: هشت ميليون و ۷۰۰ هزار قطعه مرغ تخم گذار در اين واحدها وجود دارند و سال گذشته نيز ۷۵ هزار تن تخم مرغ در استان توليد شد.
عزتي، ميزان توليد تخم مرغ در قزوين را پنج برابر نياز استان عنوان کرد و گفت: حجم زياد توليد تخم مرغ در قزوين باعث شده تا اين استان رتبه ششم کشور را در توليد اين محصول به دست بياورد و مازاد محصولات نيز به دليل همجواري با تهران، البرز و گيلان به اين استانها ارسال شود.
وي به توليد ۹۹۷ تن عسل طي سال گذشته در زنبورستانهاي استان قزوين اشاره کرد و گفت: پيش بيني مي شود توليد عسل براي سال جاري افزايش يابد.