فعالیت مشاغل گروه ۲ در شهرهای قرمز تا ۲ هفته ممنوع شد

اقتصادآنلاين/ معاون کل وزارت بهداشت با تاکيد بر ممنوعيت فعاليت اصناف در شهرهاي قرمز گفت: مشاغل گروه دو به مدت دو هفته تعطيل هستند.
ايرج حريرچي، معاون کل وزارت بهداشت درباره ممنوعيت فعاليت اصناف در مناطق قرمز کشور، بيان داشت: متاسفانه و با کمال تاسف از امروز ۲۵۷ شهر کشور شامل تمام مراکز استانها قرمز شدند و مجموع شهرهاي قرمز و نارنجي کشور به بيش از ۸۵ درصد رسيد و شهرهاي آبي ما فقط به تعداد ۱۱ شهر است که کمتر از چند دهم درصد شهرها است.
وي افزود: متاسفانه برخي از محدوديتهايي که بايد در شهرهاي قرمز و نارنجي اعمال شود، هنوز به طور مناسب خصوصا در اين دوره اعمال نشده است.
حريرچي با اشاره به برخي از اين محدوديت ها، گفت: به عنوان مثال مشاغل گروه دو در شهرهاي قرمز حتما بايد به مدت دو هفته از روز اعلام، تعطيل باشند. اين مشاغل شامل بوستانها و مراکز تفريحي به طور کامل، پاساژهاي سرباز و سربسته، بازارهاي سرپوشيده، مراکز خريد و فروش بزرگ که اصطلاحا به آنها مال ميگويند و بازارهاي موقت شامل بازارهاي روز و محلي.