اماکن تفریحی شمیرانات ۲ هفته تعطیل شد

ايرنا/ فرماندار شميرانات اعلام کرد: مطابق با وضعيت هشدار پرخطر(قرمز) و آغاز موج چهارم کرونا، تفرجگاهها، مراکز تفريحي، پارکها و کوهسارهاي شهرستان تا ۲ هفته تعطيل خواهد بود و محدوديتها براي مشاغل گروههاي ۲، ۳ و ۴ اعمال ميشود.
سيد مهدي ساداتي فرماندار شميرانات روز چهارشنبه اظهار کرد: اعمال محدوديت در روزهاي آخر هفته در گردنه قوچک(دسترسي به لواسانات و رودبار قصران) به منظور حفاظت از بخشهاي تابعه نيز از اقداماتي است که در راستاي کاهش ترددهاي غيرضرور صورت خواهد گرفت.
وي همچنين فعاليت رستورانها را تنها در صورت «بيرونبر» مجاز اعلام کرد و افزود: با توجه به شرايط حساس شهرستان از لحاظ شيوع کرونا، در صورت سلف داخل رستوران با خاطيان برخورد قاطع صورت ميگيرد.
اين مقام مسئول از مردم خواست با رعايت کامل دستورالعملهاي بهداشتي و فاصله اجتماعي، دقت نظر در ماسک زدن و عدم سفرهاي غيرضروري در کنترل موج چهارم بيماري کرونا همدلي خود را نشان دهند.
شهرستان شميرانات با آب و هوايي کوهستاني و طبيعتي بکر متشکل از شهر شميران (منطقه يک و شمال و شرق منطقه ۲ تهران) و دو بخش لواسانات و رودبار قصران در شمال و شمال شرقي پايتخت واقع شده است.