نماد آخرین خبر

کرونا در ماهشهر افسار پاره کرد

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
کرونا در ماهشهر افسار پاره کرد

باشگاه خبرنگاران/ رئيس شبکه بهداشت و درمان بندر ماهشهر گفت: وضعيت بندر ماهشهر را اضطراري توصيف کرد و گفت: شهروندان براي مصون ماندن از خطر کرونا در خانه بمانند.

محمد شنبدي، رئيس شبکه بهداشت و درمان بندر ماهشهر با اعلام وضعيت اضطراري کرونايي در شهرستان اظهار کرد: شهروندان از منازل خارج نشوند.
او با بيان اينکه سرايت ويروس کرونا در شهرستان مانند سراسر کشور به شدت افزايشي و هم اکنون در وضعيت خطرناک به سر مي‌بريم، افزود: مراجعه بيماران کرونايي به بيمارستان‌ها به طور چشمگيري افزايش يافته و اگر اين روند ادامه پيدا کند معلوم نيست بتوانيم بيماران را پذيرش کنيم.
شنبدي اظهار کرد: عاجزانه از مردم مي‌خواهيم به مدت ۲ هفته از منازل جز در موارد بسيار ضروري خارج نشوند، در غير اينصورت در چنگال اين بيماري منحوس خواهند افتاد، پس لازم است در شرايط فعلي مراجعه اداري خود را به زمان ديگري موکول کنند، ضمن اينکه بيماران زمينه‌اي اکيدا از منزل خارج نشوند و به اماکن شلوغ نروند، زيرا اين گروه به شدت از ناحيه اين بيماري تهديد مي‌شوند.

آخرين خبر خوزستان در اينستاگرام :
https://instagram.com/khouzestan_today