نماد آخرین خبر

آغاز محدودیت‌های کرونایی در کرمان

منبع
تسنيم
بروزرسانی
آغاز محدودیت‌های کرونایی در کرمان

تسنيم/ با توجه به تغيير وضعيت رنگ‌بندي کرونايي اعمال محدوديت‌هاي ترافيکي، اصناف، ادارات و فعاليت‌هاي فرهنگي، مذهبي و اجتماعي در استان کرمان آغاز شد.

با تغيير وضعيت رنگ‌بندي کرونايي استان کرمان هشت شهرستان کرمان، رفسنجان، سيرجان، بم، بافت، کوهبنان، شهربابک و زرند در وضعيت قرمز، هفت شهرستان انار، بردسير، نرماشير، رودبار جنوب، جيرفت، عنبرآباد و منوجان در وضعيت نارنجي و هشت شهرستان ارزوئيه، رابر، راور، فارياب، کهنوج، ريگان، قلعه گنج و فهرج در وضعيت زرد قرار گرفته و به تبع آن اعمال محدوديت‌‌هايي در حوزه‌هاي مختلف از صبح امروز در نقاط مختلف استان کرمان آغاز شد.
حميد شمس‌الديني، مديرکل امنيتي، اجتماعي و انتظامي استان کرمان با اشاره به رنگ‌بندي جديدي که از روز گذشته در سراسر کشور اعلام شد و شاهد تغيير رنگ‌بندي‌هاي کرونايي در استان کرمان نيز بوديم، اظهار کرد: در حال حاضر از 23 شهرستان استان هشت شهرستان در وضعيت قرمز، هفت شهرستان در وضعيت نارنجي و هشت شهرستان در وضعيت زرد قرار دارند و متاسفانه هيچ شهرستاني در رنگ‌بندي جديد در وضعيت آبي نداريم.
وي ادامه داد: به تبع رنگ‌بندي جديدي که انجام شده در شهرستان‌هاي قرمز و نارنجي محدوديت‌هايي در بخش‌هاي مختلف اعمال مي‌شود که اين محدوديت‌ها در بخش‌هاي کارگري و کارمندي، اصناف و فعاليت‌هاي تجاري، فعاليت‌هاي فرهنگي و اجتماعي و محدوديت‌هاي ترافيکي و تردد خودروها است.
مديرکل امنيتي، اجتماعي و انتظامي استان کرمان با اشاره به اينکه محدوديت‌هاي ورود به شهرهاي قرمز و نارنجي از صبح امروز در استان آغاز شده است، ادامه داد: بر اين اساس ورود به شهرهاي قرمز و نارنجي براي پلاک‌هاي غير بومي و ورود خودروهايي با پلاک شهرهاي قرمز و نارنجي به ساير شهرها ممنوع بوده و اعمال قانون مي‌شوند.
وي با بيان اينکه کميته امنيتي، اجتماعي و انتظامي ستاد کرونا روز گشته با حضور اعضا تشکيل شده و هماهنگي‌هاي لازم در اين حوزه انجام شده است، گفت: مردم ما تاکنون همکاري خوبي داشتند و انتظار داريم شرايط و وضعيت موجود را هم تحمل کنند تا اين موج خطرناکي را که بخش عمده‌اي از کشور و استان را فرا گرفته پشت سر بگذاريم.
شمس‌الديني افزود: سلامتي مردم خط قرمز همه مسئولان است و اميدواريم هر چه سريع‌تر و با کمترين تلفات به مرحله ثبات برسيم و خانواده‌هاي کمتري عزادار شوند.
حجت‌الاسلام سيدمحمد جعفري، مسئول دفتر نمايندگي شوراي سياست گذاري ائمه جمعه استان کرمان نيز با اشاره به آخرين وضعيت رنگ‌بندي کرونايي در استان کرمان، اظهار کرد: با هماهنگي با شوراي سياستگذاري ائمه جمعه کشور و با محوريت نماينده ولي‌فقيه در استان کرمان و در ادامه همکاري و هماهنگي با ستاد ملي و استاني مقابله با ويروس کرونا نماز جمعه اين هفته استان در برخي از مناطق برگزار نمي‌شود.
وي افزود: نماز جمعه اين هفته در شهرهاي کرمان، رفسنجان، سيرجان، شهربابک، انار، بافت، بردسير، نگار، کشکوئيه، صفائيه، بهرمان، پاريز، راين، ماهان، محي‌آباد، چترود، باغين، جوپار، کاظم‌آباد، اختيارآباد، بم، زرند، جيرفت، کوهبنان، نرماشير، بروات، پابدانا و يزدان‌آباد برگزار نمي‌شود.
مسئول دفتر نمايندگي شوراي سياست گذاري ائمه جمعه استان کرمان گفت: در ساير مناطق استان کرمان با رعايت اصول و مقررات بهداشتي و فاصله اجتماعي نمازجمعه برگزار و اقامه خواهد شد.
گفتني است؛ براساس آخرين مصوبات ستاد کروناي استان کرمان از امروز فقط گروه شغلي يک در شرايط قرمز مي‌توانند فعاليت داشته باشند و فعاليت‌هاي آموزشي، فرهنگي و اجتماعي در اين شهرها تعطيل است.
پلاک‌هاي شخصي غيربومي نمي‌توانند به شهرستان‌هاي قرمز و نارنجي ورود کرده و منع تردد شبانه از ساعت 22 تا سه بامداد در تمام مناطق استان ادامه دارد و  ورود خودروهاي شخصي ممنوع به شهرهاي قرمز هر 24 ساعت يک ميليون تومان و شهرهاي نارنجي 500 هزار تومان جريمه دارد و براي منع تردد شبانه 200 هزار تومان جريمه در نظر گرفته شده است.
در شرايط نارنجي دورکاري کارمندان در ادارات ضروري يک سوم و ديگر ادارات يک دوم  و فقط فعاليت گروه‌هاي شغلي يک و دو امکان‌پذير است و فعاليت‌هاي آموزشي، فرهنگي و اجتماعي نيز در مناطق نارنجي ممنوع است.
در شهرستان‌هاي زرد، وضعيت کاري کارمندان در ادارات ضروري به صورت کامل و ديگر ادارات يک سوم دورکاري است و فقط مشاغل گروه چهار در اين شهرها تعطيل خواهند بود.
مسائل آموزشي نيز فقط حضور پايه‌هاي اول و دوم دروس کارگاهي در مدارس به صورت اختياري و با 10 نفر مي‌تواند اعمال شود و برگزاري آيين‌هاي فرهنگي اجتماعي و نمازهاي جماعت يوميه با ظرفيت 50 درصد و تردد‌ها در اين مناطق زرد بلامانع است.
با توجه به اعلام ستاد کروناي استان استمرار محدوديت‌ها بستگي به رنگ‌بندي اعلام شده از سوي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي دارد.

آخرين خبر کرمان در اينستاگرام :
Instagram.com/kerman_akhbar