برنامه مساجد در ماه رمضان متناسب با شرایط کرونایی است

ايرنا/ مديرکل تبليغات اسلامي استان زنجان با بيان اينکه برنامههاي مساجد در ماه رمضان متناسب با شرايط جامعه خواهد بود، گفت: بايد منتظر فروکش کردن آمار مبتلايان باشيم تا شايد نيمه دوم ماه رمضان و شبهاي قدر برنامههايي با رعايت دستورالعملهاي بهداشتي برگزار کنيم.
حجت الاسلام سعيد احمدي، مديرکل تبليغات اسلامي استان زنجان در اين رابطه اظهار کرد: از ۲ ابزار رسانه و تبليغات محيطي در ماه مبارک رمضان براي ارائه محتواها بهره خواهيم برد.
وي ادامه داد: بي شک حال معنوي ماه مبارک رمضان و انتقال معارف ديني در فضاي واقعي بيشتر از فضاي مجازي قابل لمس و بهره برداري است اما در شرايط کنوني که حفظ سلامت جسمي مومنين امري مهم است بايد از اين ابزار قوي بيشترين استفاده را بکنيم.
حجت الاسلام احمدي گفت: ماه مبارک رمضان ماه بندگي و دلدادگي ملت مومن و حقيقت جوي ايران فرصتي براي پالايش نفس از رذايل است؛ توجه به اين ماه مبارک و اعمال وارده آن بر هر مرد و زن مومني واجب است.
وي ادامه داد: انتظار ميرود ستاد ملي کرونا در تصميمات خود مبني بر تعطيلي و فعاليت حوزه هاي مختلف از جمله اماکن فرهنگي و هنري، ورزشي، علمي و اقتصادي با درايت و نظر کارشناسي شده پيش برود.
حجت الاسلام احمدي با بيان اينکه عاشقان اباعبدالله حسين(ع) در ماه محرم و صفر ثابت کردند عزاداري و برقراري عزا با رعايت دستورالعمل هاي بهداشتي امکان پذير است افزود: طبق آمار رسمي ستاد ملي کرونا پس از ايام عزاداري بيشترين موارد رعايت پروتکلهاي بهداشتي توسط هيات هاي مذهبي و مساجد بوده و کمترين آمار مبتلايان را داشته است.
مديرکل تبليغات اسلامي استان زنجان با اشاره به لزوم رعايت دستورالعمل هاي بهداشتي براي مهار کرونا در کشور گفت: مهار کرونا منوط به رعايت همه مردم و وحدت عملي نسبت به مواجهه عموم با اين ويروس منحوس است.