نماد آخرین خبر

مصدوم‌شدن زوج جوان در حادثه رانندگی در شیراز

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
مصدوم‌شدن زوج جوان در حادثه رانندگی در شیراز

صدا و سيما/ برخورد خودروي سواري به ستون برق در کمربندي شهرک گل‌هادر شيراز باعث مصدوم شدن يک زوج جوان شد.

ساعت ۳:۲۰ دقيقه بامداد امروز شاهدان اين حادثه در تماس تلفني با سامانه ۱۲۵ وقوع آن را به آتش نشاني اطلاع دادند که ستاد فرماندهي اين سازمان بي درنگ آتش نشانان ايستگاه‌هاي ۱۷ و ۱۸ را به سوي محل حادثه در کمربندي شهرک گل‌ها رهسپار کرد.
در جزئيات بيشتر اين حادثه آمده است: يک دستگاه خودروي سواري پرايد با دو سرنشين ۳۷ و ۳۸ ساله به هنگام حرکت در مسير کمربندي شهرک گلها، به علت نامعلومي از مسير اصلي خود منحرف و به شدت با ستون برق برخورد کرد.
بر اثر اين حادثه رانندگي، اين زوج جوان از قسمت دست و پا دچار مصدوميت شده و در اتاقک خودرو گرفتار شدند.
آتش نشانان با رعايت موارد ايمني و پس از چيدمان علائم راهنمايي در طول مسير، با استفاده از ست هيدروليک ضمن ايمن سازي خودرو با قطع جريان برق و رفع کامل نشت سوخت، با برش دادن بدنه خودرو مصدومان را رها سازي کردند.

نيرو‌هاي عملياتي اين وسيله نقليه را به حاشيه امن خيابان منتقل و اقدام به پاکسازي سطح خيابان از بقاياي به جا مانده از اين حادثه کردند.
با توجه به اينکه مصدومان اين حادثه تحويل عوامل اورژانس شدند، اين خودرو جهت بررسي علت وقوع اين حادثه تحويل کارشناسان پليس راهور تحويل داده شد.

آخرين خبر فارس در اينستاگرام :
https://instagram.com/fars.online