توقف ساختوساز در ۳۰ مورد تغییر کاربری اراضی کشاورزی و باغی استان سمنان

ايسنا/ مدير امور اراضي سازمان جهاد کشاورزي استان سمنان از شناسايي 30 مورد تغيير کاربري اراضي کشاورزي و باغي در اين استان خبر داد.
غلامرضا خراسانيان، مدير امور اراضي سازمان جهاد کشاورزي استان سمنان با بيان اينکه شناسايي اين ميزان تغيير کاربري اراضي باغي و کشاورزي در مدت ايام نوروز امسال بوده است، اظهار کرد: هر سال با فرارسيدن ايام تعطيلات نوروز، افراد سودجو با استفاده از خلوتي اين ايام اقدام به زمينخواري و تغيير کاربري اراضي زراعي و باغي ميکنند.
وي با اشاره به جديت مقابله با تغيير کاربري اراضي کشاورزي و باغي افزود: براي مقابله با پديده تغيير کاربري اراضي و همچنين زمينخواري و حفظ و صيانت از اراضي کشاورزي و باغي اقدامات ويژهاي از سوي امور اراضي سازمان جهاد کشاورزي استان سمنان در ايام نوروز انجام شد.
مدير امور اراضي سازمان جهاد کشاورزي استان سمنان با اشاره به حضور مستمر گشتهاي حفظ کاربري در ايام تعطيلات نوروز گفت: با حضور اين گشتهاي حفاظت از اراضي کشاورزي و باغي تعداد 30 مورد کاربري غيرمجاز شناسايي و در اجراي تبصره 1 ماده 10 قانون حفظ کاربري حکم توقف عمليات ساختوساز صادر شد.
خراسانيان با قدرداني از همکاري مطلوب شهروندان با يگان حفاظتي امور اراضي سازمان جهاد کشاورزي استان سمنان گفت: همه ما وظيفه داريم از مواهب خدادادي که متعلق به همه نسلهاي بشر است حراست و حفاظت کنيم.
وي همچنين از همه کشاورزان و بهرهبرداران خواست تا قبل از هرگونه ساختوساز با کارشناسان مدير امور اراضي مشاوره کنند تا از هدر رفت سرمايه جلوگيري شود.