قیمت زولبیا و بامیه ماه رمضان در قزوین؛ حلیم گران نشد

تسنيم/ رئيس سازمان صنعت معدن و تجارت استان قزوين گفت: قيمت مصوب زولبيا و باميه ماه رمضان در بازار قزوين براي زولبيا و باميه درجه يک کيلويي ۳۲ هزار تومان و براي نوع درجه ۲ هر کيلوگرم ۳۰ هزار تومان است.
عزيزالله افضلي رئيس سازمان صنعت معدن و تجارت استان قزوين از برگزاري جلسه فوقالعاده ستاد تنظيم بازار استان قزوين براي تعيين قيمت مصوب اقلام مصرفي ويژه ماه رمضان خبر داد و اظهار کرد: در اين جلسه قيمت مصوب زولبيا و باميه ماه رمضان در بازار قزوين براي زولبيا و باميه درجه يک کيلويي 32 هزار تومان و براي نوع درجه 2 هر کيلوگرم 30 هزار تومان تعيين شد.
وي با بيان اينکه زولبيا و باميه قزوين نسبت به سال قبل فقط 6 درصد گران شده است، اضافه کرد: اين مقدار تغيير قيمت هم به خاطر عرضه بهداشتي، با سلفون و در بستهبندي مناسب است و در غير اين صورت شيرينيفروش بايد زولبيا و باميه خود را به نرخ مصوب سال قبل به مشتريان عرضه کند.
افضلي ادامه داد: همچنين با توجه به اينکه نرخ مصوب انواع شيريني در اواخر سال قبل به دليل گران شدن روغن و شکر تغيير کرد، با توجه به ثبات قيمتها هيچگونه تغيير نرخي در سال جديد اعمال نميشود.
قيمت حليم بدونتغيير ماند
دبير ستاد تنظيم بازار استان قزوين هم از بيتغيير ماندن قيمت مصوب حليم نسبت به رمضان سال گذشته خبر داد و اضافه کرد: همچنين قيمت هر کيلو حليم گندم به عنوان قوت غالب مردم استان قزوين در ماه مبارک رمضان هر کيلوگرم 17 هزار تومان بدون ظرف و 18 هزار تومان هم با احتساب نرخ ظرف تعيين و مصوب شد.
افضلي افزود: بنابراين قيمت حليم نسبت به رمضان سال 1399 بدون تغيير و گراني محاسبه ميشود و هر مغازه حليمفروشي که حليم خود را به بالاتر از اين قيمت بفروشد، با برخورد تعزيراتي و قانوني روبهرو ميشود.
وي ادامه داد: همچنين نرخ اقلام خشکهپزي سنتي و نانهاي سنتي ماه مبارک رمضان در قزوين که در اين ماه مصرف بالايي پيدا ميکند، نسبت به قبل از ماه رمضان و سال قبل هم بدون تغيير مانده است و همچنان با قيمت مصوب سال پيش در اختيار هماستانيها و همشهريان قزويني قرار خواهند گرفت.