نماد آخرین خبر

ظرفیت تخت‌های بیمارستانی همدان تکمیل شده است

منبع
ايرنا
بروزرسانی
ظرفیت تخت‌های بیمارستانی همدان تکمیل شده است

ايرنا/ رئيس دانشگاه علوم پزشکي استان همدان گفت: با اوج گرفتن شيوع ويروس کرونا در پيک چهارم ظرفيت تخت هاي بيمارستاني اين استان تکميل شده است.

رشيد حيدري مقدم، رئيس دانشگاه علوم پزشکي استان همدان در اين رابطه اظهار کرد: شمار تخت هاي بيمارستاني موجود در اين استان شامل بخش خصوصي، دولتي، تامين اجتماعي و نيروهاي مسلح حدود سه هزار و ۲۰۰ تخت بوده و هم اينک تنها بيماران کرونايي بستري در بيمارستان ها از يک هزار و ۵۰۰ نفر عبور کرده است.
وي با بيان اينکه همدان هفته تلخي را پشت سر گذاشت بيان کرد: متوفيان کرونا روز گذشته به ۱۹ نفر، بستري مثبت ۱۹۲ نفر و مبتلايان سرپايي به ۷۹۴ نفر رسيد و اين آمار در روز پنجشنبه گذشته ۲۱ فوتي، ۱۹۰ بستري مثبت و بيش از ۷۰۰ نفر سرپايي مثبت گزارش شده است.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي استان همدان اضافه کرد: آمار بالاي فوتي هاي ناشي از ويروس کرونا سبب بروز نگراني در اين مجموعه شده چرا که آمار يک روز فوتي و بستري مثبت و سرپايي پنجشنبه هفته گذشته با يک ماهه اسفند برابري مي کند چرا که اسفند سال گذشته ۲۰ تن فوت کردند و مجموع آمار بستري و سرپايي مثبت ۹۰۰ نفر بود.
حيدري مقدم ادامه داد: عبور شمار بيماران بستري در بيمارستان هاي اين استان از يک هزار و ۵۰۰ نفر، نياز به تجهيزات پزشکي به ويژه اکسيژن ساز و تخت را افزايش داد و در بيمارستان شهرستان رزن در زمينه اکسيژن با مشکل مواجه شده بوديم که با همکاري سپاه استان اين مشکل رفع شد.
وي بيان کرد: تاکنون ۲۵۰ کپسول اکسيژن ۴۰ ليتري تامين شده است و براي رفع کمبود تخت نيز در صدد افزودن ۴۰ تخت جديد به تخت هاي بيمارستاني موجود هستيم.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي استان همدان با عنوان اينکه نيازمند ۲ دستگاه اکسيژن ساز براي نصب در بيمارستان رزن و شهيد بهشتي همدان هستيم اظهار داشت: سه سد شامل رعايت پروتکل هاي بهداشتي از سوي مردم، حوزه بهداشت و سد سوم بيمارستان ها براي رويارويي با کرونا در نظر گرفته شده اما برخي از اين سدها شکسته شدند.
حيدري مقدم از رعايت نکردن شيوه نامه هاي بهداشتي از سوي مردم گلايه کرد و گفت: با وجود هشدارهاي مکرر علوم پزشکي و ديگر مسئولان اما مردم اين استان خيلي اعتقادي به رعايت پروتکل هاي بهداشتي ندارند به گونه اي که بيشتر مغازه داران و ساکنان در حاشيه شهرها ماسک نمي زنند.
وي بيان کرد: سد دوم براي رويارويي با اين بيماري حوزه بهداشتي است و هم اينک مراکز جامع سلامت پيش بيني شده براي کوويد۱۹ مملو از جمعيت و مراجعه کنندگان بوده در حاليکه شمار نيروها و امکانات موجود به نسبت تراکم جمعيت و مراجعه کنندگان به اين مراکز محدود است.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي استان همدان ادامه داد: سد سوم نيز بيمارستان ها و مراکز درماني بوده که کادر درمان ايثارگرانه در اين جبهه تلاش مي کنند با اين وجود نگران دوصدايي در اظهار نظرها بوده چرا که اين موارد سبب تضعيف روحيه کادر بهداشت و درمان مي شود.
حيدري مقدم توضيح داد: شرايط کنوني به مثابه درخواست کمک از سوي فرد در حال غرق شدن است در اين وضعيت بايد ابتدا به فکر نجات اين فرد بود سپس دنبال مقصر بگرديم.
وي با بيان اينکه وحدت و هماهنگي خوبي در مجموعه مديران استان براي مديريت اپيدمي کرونا وجود دارد از نهادهاي مسئول خواست با توجه به قرار گرفتن در وضعيت جنگي از حاشيه سازي برخي افراد مغرض براي علوم پزشکي جلوگيري کنند.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي استان همدان درباره واکسيناسيون نيز گفت: تاکنون هشت هزار دز واکسن عليه ويروس کرونا در اين استان تزريق شده است و به زودي تزريق ۱۱ هزار و ۵۰۰ دز هم در صورت تحويل واکسن، آغاز مي شود.
حيدري مقدم همچنين از بي توجهي بانک ها نسبت به رعايت پروتکل هاي بهداشتي انتقاد کرد و گفت: بخشي از کارمندان بانک ها بايد همانند ساير ادارات به دور کاري بروند يا در ۲ شيفت صبح و بعدازظهر خدمات ارائه کنند در غيراينصورت شاهد افزايش شمار مبتلايان بوده به گونه اي که در يک شعبه از ۹ کارمند ۶ نفر آلوده شدند.
هم اينک همه شهرستان هاي استان همدان در وضعيت قرمز کرونايي هستند.

 
 
  
  

آخرين خبر همدان در اينستاگرام :
https://www.instagram.com/hamedan_today