نماد آخرین خبر

آرامستان درگذشتگان در شهر صدرا شیراز ایجاد می‌شود

منبع
ايرنا
بروزرسانی
آرامستان درگذشتگان در شهر صدرا شیراز ایجاد می‌شود

ايرنا/ آوارگي مردگان صدرا مشکل قديمي اين شهر جديد است که اکنون به گفته شهردار اين شهر با دستور استاندار فارس بودجه ساخت آرامستان صدرا تامين شده است.

شهر جديد صدرا با هدف اسکان سرريز جمعيت کلانشهر شيراز در اوايل دهه ۷۰ در فاصله حدود ۲۰ کيلومتري شمال غرب شيراز ساخته شد و رفته رفته بر جمعيت اين شهر افزوده تا جايي که در حال حاضر حدود ۱۵۰ هزار نفر  ساکن آن هستند.
اين شهر جديد با مشکلات زيادي مواجه است که يکي از مهمترين اين موارد عدم وجود قبرستان در صدرا است.
آوارگي مردگان اين شهر جديد موضوعي است که در ساليان گذشته بارها برسر زبان‌ها افتاده و به يکي از مهمترين مطالبات ساکنين تبديل شده است و در حال حاضر نيز اهالي صدرا از وجود يک آرامستان در اين شهر محروم و مجبورند که براي دفن اموات خود به کلانشهر مجاور سفر کنند.
حال شهردار صدرا نويد راه اندازي قبرستان اين شهر جديد را داده است.
شهردار صدرا در اين باره گفت: آرامستان يکي از خواسته هاي بحق شهروندان صدرا مي باشد و از آنجا که جمعيتي بالغ بر ۱۵۰ هزار نفر در اين شهر سکونت دارد ضروري است که هرچه سريعتر اين موضوع عملياتي شود.
بهزاد پرنيان افزود: متاسفانه در سالهاي اوليه شکل گيري شهر صدرا که قيمت زمين در اين شهر بسيار نازل بوده و مشکلات تملک نيز با وضعيت کنوني وجود نداشته است براي آرامستان اقدامات اجرايي انجام نشده و اکنون که زمين ها تغيير کاربري داده و داراي مالک مي باشند سخت مي توان آرامستان ايجاد کرد اما با تلاش و پيگيري هاي فراوان استاندار فارس، نمايندگان مردم شهرستان شيراز در مجلس شوراي اسلامي، فرمانداري، اداره کل اوقاف و امورخيريه استان و شهروندان صدرا بالاخره يک تفاهم سه جانبه ميان شهرداري صدرا، شرکت عمران صدرا و مالک يک قطعه زمين منعقد و مقرر شد ۲۸ هکتار زمين جهت ساخت آرامستان در اختيار شهرداري قرار گيرد.

شهردار صدرا ادامه داد: طبق تفاهم نامه در مرحله نخست ۵ هکتار در سال ۹۹ و در سال ۱۴۰۰ نيز ۵ هکتار ديگر توسط شرکت عمران صدرا تملک خواهد شد و ۸ هکتار نيز در مدت ۳ سال توسط شهرداري خريداري خواهد شد.
پرنيان اضافه کرد: بنا به دستور استاندار فارس، شهرداري صدرا جهت طراحي و اجراي آرامستان در بودجه ۱۴۰۰ پيش بيني لازم را انجام داده تا درصورت تحويل زمين به شهرداري، بخشي از طرح آرامستان امسال اجرايي و مابقي طرح نيز همزمان با تملک مابقي زمين، طراحي و اجرا خواهد شد.
شهر جديد صدرا در فاصله حدود ۲۰ کيلومتري شمال غرب شيراز واقع شده است.

آخرين خبر فارس در اينستاگرام :
https://instagram.com/fars.online

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره