نماد آخرین خبر

آمار فاجعه‌بار کشته‌های کرونا در ایران امروز ۲۹ فروردین

منبع
رکنا
بروزرسانی
آمار فاجعه‌بار کشته‌های کرونا در ایران امروز ۲۹ فروردین

رکنا/ سخنگوي وزارت بهداشت آخرين آمار مبتلايان به کرونا در ايران را تا امروز 29 فروردين ماه اعلام کرد.

دکتر سيما سادات لاري سخنگوي وزارت بهداشت آخرين آمار مبتلايان به کرونا درايران را تا امروز بيست و نهم فروردين ماه اعلام کرد.
مرکز روابط عمومي و اطلاع رساني وزارت بهداشت اعلام کرد: تا کنون ۳۸۹ هزار و ۲۶۶ نفر دُز اول واکسن کرونا و ۱۲۷ هزار و ۵۹۴ نفر نيز دُز دوم را تزريق کرده اند و مجموع واکسن هاي تزريق شده در کشور به ۵۱۶ هزار و ۸۶۰ دُز رسيد. از ديروز تا امروز ۲۹ فروردين ۱۴۰۰ و بر اساس معيارهاي قطعي تشخيصي، ۲۱ هزار و ۶۴۴ بيمار جديد مبتلا به کوويد۱۹ در کشور شناسايي شد که سه هزار و ۹۲ نفر از آنها بستري شدند.
مجموع بيماران کوويد۱۹ در کشور به دو ميليون و ۲۳۷ هزار و ۸۹ نفر رسيد.
متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۴۰۵ بيمار کوويد۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان اين بيماري به ۶۶ هزار و ۷۳۲ نفر رسيد.
خوشبختانه تا کنون يک ميليون و ۷۸۵ هزار و  ۳۵۸ نفر از بيماران، بهبود يافته و يا از بيمارستانها ترخيص شده اند.
چهار هزار و ۷۶۶ نفر از بيماران مبتلا به کوويد۱۹ در بخش هاي مراقبت هاي ويژه بيمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
تا کنون ۱۴ ميليون و ۳۸۶ هزار و ۴۲۳ آزمايش تشخيص کوويد۱۹ در کشور انجام شده است.
در حال حاضر ۲۵۷ شهر کشور در وضعيت قرمز، ۱۲۹ شهر در وضعيت نارنجي، ۵۱ شهر در وضعيت زرد و ۱۱ شهر در وضعيت آبي قرار دارند.

آخرين خبر تهران در اينستاگرام :
https://instagram.com/online.tehran