۵۲۸ شکارچی سال گذشته در استان سمنان دستگیر شدند

ايرنا/ مديرکل حفاظت محيط زيست استان سمنان گفت: ۵۲۸ شکارچي متخلف به دليل آسيب به حيات وحش و شکار غيرمجاز پرندگاني مانند کبک، باقرقره، جغد و تيهو و پستانداراني مانند قوچ، آهو، ميش، کل و گراز وحشي، سال گذشته در استان دستگير شدند.
امير عبدوس، مديرکل حفاظت محيط زيست استان سمنان اظهار کرد: ۴۱۵ فقره پرونده مربوط به شکار غيرمجاز پرندگاني مانند کبک، باقرقره، جغد و تيهو و ۱۱۳ فقره پرونده مربوط به شکار پستانداران مانند قوچ، آهو، ميش، کل و گراز وحشي، در استان سمنان سال گذشته تشکيل شد.
وي اضافه کرد: ۱۶۱ فقره پرونده مربوط به شکار پرنده و ۷۷ پرونده مربوط به شکار پستانداران در استان به دست شکارچيان متخلف سال ۱۳۹۸ تشکيل و مجرمان دستگير و به مراجع قضايي معرفي شدند.
عبدوس ادامه داد: آموزش و اطلاعرساني بيش از پيش نقشي مهم در ارتقاي مشارکت و مسئوليت اجتماعي در حفاظت از محيط زيست و حيات وحش دارد و لازم است رسانه در اين زمينه بيش از پيش نقشآفريني کند.
مديرکل حفاظت محيط زيست استان سمنان بيان کرد: سال گذشته ۲ هزار و ۱۱۱ مورد ادوات و وسايل شکار مانند دوربين، انواع فشنگ، سلاح، شوکر و اسپري فلفل، از شکارچيان متخلف در استان سمنان کشف شد.
وي با بيان اينکه با هوشياري يگان حفاظت اداره کل حفاظت محيط زيست استان سمنان، ۱۲۱ مورد تخلف شروع به شکار در استان سال گذشته کشف جرم شد، اضافه کرد: سال گذشته ۷۶ پرنده و در سال ۱۳۹۸ تعداد ۶۴ پرنده و چهار راس پستاندار که به وسيله شکارچيان متخلف زندهگيري شده بودند، کشف و به طبيعت بازگردانده شدند.
عبدوس خاطرنشان کرد: ۹۱۰ مورد نگهداري، خريد و فروش حيات وحش زنده و غيرزنده حيوانات حيات وحش مانند خرگوش، خوکچه هندي، يک راس قوچ و پرندگاني مانند عقاب طلايي، جوجهتيغي، کبک، تيهو و عروس هلندي، سال گذشته در استان سمنان شناسايي و با متخلفان برخورد قانوني شد.
مديرکل حفاظت محيط زيست استان سمنان با بيان اينکه محيط بان هايي که در استان مشغول فعاليت هستند آمادگي بدني کافي دارند، گفت: محيط بانان همواره آماده برخورد با متخلفان و آسيب زنندگان به حيات وحش هستند.