رهایی یک محکوم به قصاص در هیرمند با پیگیری مسئولان دادگستری

رهایی یک محکوم به قصاص در هیرمند با پیگیری مسئولان دادگستریرهایی یک محکوم به قصاص در هیرمند با پیگیری مسئولان دادگستری
0
0
1
1400/02/09 - 10:32
4
1400/02/09 - 10:32

ميزان/ در سال ۱۳۸۱ طي يک درگيري و اختلاف در شهرستان هيرمند سيستان و بلوچستان يک نفر به قتل مي‌رسد که با تشکيل پرونده و طي شدن مراحل قانوني و رسيدگي قضايي منجربه صدر راي قصاص نفس عليه قاتل در سال ۹۳ مي‌گردد و از همان زمان تلاش‌ها براي رضايت اولياء دم آغاز مي‌شود.

علي اکبريان، دادستان عمومي و انقلاب هيرمند از بخشش کريمانه اولياي دم و رهايي يک محکوم به قصاص به مناسبت ميلاد با سعادت امام حسن مجتبي(ع) در اين شهرستان خبر داد.
وي گفت: در سال ۱۳۸۱ طي يک درگيري و اختلاف، يک نفر به قتل مي‌رسد که با تشکيل پرونده و طي شدن مراحل قانوني و رسيدگي قضايي منجربه صدر راي قصاص نفس عليه قاتل در سال ۹۳ مي‌گردد و از همان زمان تلاش‌ها براي رضايت اولياء دم آغاز مي‌شود.
اکبريان افزود: با پيگيري و تلاش‌هاي مضاعف دادگستري، اعضا و کارکنان شوراي حل اختلاف هيرمند رضايت اولياي دم جلب و در آستانه ميلاد با سعادت کريم اهل بيت امام حسن مجتبي(ع) در اقدامي خداپسندانه اولياي دم از قصاص قاتل فرزندشان گذشت کردند.
وي با بيان اينکه بخشش و گذشت از حق کار انسان‌هاي مؤمن و پيروان واقعي اهل بيت(ع) است، گفت: بايد از خانواده‌هايي که سال‌ها درد و رنج ناشي از قتل فرزندان و بستگان خود را تحمل کرده اند، و با گذشت از حق قصاص خود باعث ترويج فرهنگ صلح و سازش در جامعه شده اند، قدرداني کرد.
اکبريان يکي از مهمترين دستاورد اخلاقي ماه مبارک رمضان را آموختن و ترويج عفو و گذشت دانست.

آخرين خبر سيستان و بلوچستان در اينستاگرام :
https://instagram.com/zahedan_today

اخبار برگزیده