۵۴ واحد صنفی در بوشهر تعطیل شد

ديار جنوب/ رئيس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: ۵۴ واحد صنفي در شهر بوشهر به دليل رعايت نکردن اصول بهداشتي مهروموم شدند.
حسن فخرايي، رئيس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر ابراز کرد: همزمان با افزايش تعداد مبتلايان به بيماري کرونا از نيمه دوم فروردين بازديد از واحدهاي صنفي و نظارت بر اجراي محدوديتهاي کرونايي در شهرستان بوشهر افزايش يافت.
وي ادامه داد: بازديد از واحدهاي صنفي در قالب گروههاي بازرسي شامل نمايندگان اماکن نيروي انتظامي، تعزيرات حکومتي، صنعت، معدن و تجارت، و با حضور کارشناسان بهداشت محيط و حرفهاي در شهرستان بوشهر، روزانه و در دو نوبت صبح و عصر انجام ميگيرد.
رئيس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر هدف از اين بازرسيها را بررسي اجراي محدوديتهاي کرونايي، دستورالعملهاي بهداشتي و نظارت بر مراکز فعال تجاري عنوان کرد.
فخرايي با اشاره به اهميت همراهي واحدهاي صنفي در مهار ويروس کرونا، گفت: فعاليت مشاغل صنفي مربوط به گروههاي دو، سه و چهار در مناطق داراي وضعيت قرمز و گروههاي سه و چهار در مناطق داراي وضعيت نارنجي کرونايي ممنوع است و بايد تا تغيير رنگبندي شهرستان بسته بمانند.
وي تاکيد کرد: شهروندان ميتوانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتي به سامانه رسيدگي به شکايات مردمي وزارت بهداشت با شماره ۱۹۰ تماس بگيرند.