رطوبت هوای بوشهر افزایش مییابد

باشگاه خبرنگاران/ هواشناسي بوشهر، شرايط جوي و دريايي را تا يکشنبه به نسبت آرام پيشبيني و اعلام کرد رطوبت هوا نيز افزايش مييابد.
هادي سالاري، کارشناس اداره کل هواشناسي استان بوشهر اظهار کرد: بررسي نقشههاي هواشناسي نشان ميدهد از امروز تا يکشنبه شرايط جوي و دريايي به نسبت آرام خواهد بود و رطوبت هوا نيز افزايش خواهد يافت.
وي افزود: در اين مدت غبار محلي و در برخي نقاط مه صبحگاهي پديدههاي غالب هستند.
سالاري ادامه داد: آسمان تا پيش از ظهر فردا، صاف تا کمي ابري همراه با غبار محلي، در برخي نقاط مه رقيق صبحگاهي پيشبيني ميشود.
اين کارشناس هواشناسي عنوان کرد: جهت وزش باد هم امروز شمال غربي تا جنوب غربي با سرعت ۱۰ تا ۳۰ گاهي تا ۳۶ کيلومتر در ساعت خواهد بود که از امشب به تدريج جنوب غربي تا جنوب شرقي با سرعت هشت تا ۳۰ کيلومتر در ساعت ميشود.
وي با اشاره به اينکه ارتفاع موج نيز ۳۰ تا ۹۰ گاهي ۱۲۰ سانتيمتر خواهد بود، بيان کرد: فردا در بندر بوشهر جزر اول دريا ساعت ۴ و ۸ دقيقه بامداد، مد ساعت ۱۰ و ۴۹ دقيقه و جزر دوم ساعت ۱۸ و ۳۶ دقيقه رخ ميدهد.
سالاري همچنين گفت: در شبانه روز گذشته اهرم و خورموج با ۴۰ و بندر امام حسن با ۱۷ درجه سلسيوس بيشترين و کمترين دما را گزارش کردهاند.