نماد آخرین خبر

مراسم شب‌های قدر در فضای باز مساجد یزد برگزار می‌شود

منبع
ايرنا
بروزرسانی
مراسم شب‌های قدر در فضای باز مساجد یزد برگزار می‌شود

ايرنا/ مديرکل تبليغات اسلامي يزد گفت: مراسم‌ شب قدر با رعايت نکات بهداشتي در فضاي باز مساجد و حسينيه‌هاي استان به نحو مناسب برگزار مي‌شود.

حجت‌الاسلام عليرضا نجيمي، مديرکل تبليغات اسلامي يزد در اين باره اظهار کرد: رعايت فاصله‌گذاري اجتماعي، استفاده  از ماسک و وسايل شخصي در برنامه هاي شب‌هاي قدر امسال بسيار مورد توجه است و بر آن تاکيد مي شود.
وي ادامه داد: حداکثر زمان برگزاري آيين‌هاي معنوي شب‌هاي قدر ۲ ساعت پيش‌بيني شد که براي رعايت سلامتي مردم ولايتمدار استان بايد از هرگونه پذيرايي پرهيز شود.
اين مسوول فرهنگي اظهار کرد: برگزاري نمازجماعت در مساجد شهر و روستاهاي استان به مدت ۲۰ دقيقه ادامه دارد و تاکنون همکاري خوبي بين مردم و هيات امنا وجود داشت.
نجيمي از همراهي مردم و مسوولان با اين اداره‌کل در انجام امور مختلف در چارچوب مقررات و توجه به برگزاري مراسم معنوي در استان به خصوص در ماه مبارک رمضان قدرداني کرد.

آخرين خبر يزد در اينستاگرام :
https://instagram.com/yazd_today