بارندگی استان سمنان در سال زراعی جاری ۴۳ درصد کاهش یافت

بارندگی استان سمنان در سال زراعی جاری ۴۳ درصد کاهش یافتبارندگی استان سمنان در سال زراعی جاری ۴۳ درصد کاهش یافت
0
0
4
1400/02/10 - 18:16
10
1400/02/10 - 18:16

ايرنا/ مديرعامل شرکت آب و فاضلاب استان سمنان گفت: ميزان بارش‌ها در استان از ابتداي مهر ۹۹ تاکنون در مقايسه با مدت مشابه سال زراعي گذشته ۴۳ درصد کاهش يافت.

محمد طاهري، مديرعامل شرکت آب و فاضلاب استان سمنان اظهار کرد: باتوجه به کاهش بارش‌ها، براي مديريت و اصلاح الگوي مصرف، ستاد تنش آبي در شرکت آب و فاضلاب استان سمنان تشکيل خواهد شد.
وي افزود: به دليل کاهش بارش باران و برف در سال زراعي جاري، به احتمال از هفته هاي آينده عمليات آبرساني به برخي از مناطق روستايي و عشايري استان سمنان با تانکر انجام خواهد شد و با توجه به‌ کمبود تانکر، هماهنگي با دستگاه هاي اجرايي براي در اختيار قرار دادن تانکرهايشان به شرکت آب و فاضلاب استان انجام شود.
مديرعامل شرکت آب و فاضلاب استان سمنان درخواست کرد:  معاونت هماهنگي امور عمراني استانداري سمنان با دستگاه هاي اجرايي به منظور همکاري با شرکت آب و فاضلاب استان براي آبرساني با تانکر به مناطق دوردست و روستايي استان مکاتبه کند.
طاهري افزود: دبي چشمه‌سارها در بسياري از نقاط استان سمنان ۵۰ تا ۷۵ درصد کاهش يافته است.
وي ادامه داد: براساس آمار، دبي چشمه‌سارهاي مناطق خطيرکوه و کالپوش در مقايسه با سال گذشته ۵۰ درصد و در مناطقي مانند کوه زر تا ۷۵ درصد کاهش يافته است.
مديرعامل شرکت آب و فاضلاب استان سمنان گفت: در ارتباط با مديريت مصرف انرژي ادارات جلساتي به صورت مستمر با حضور معاونت توسعه مديريت ومنابع استانداري سمنان در حال برگزاري است و براساس آمار ادارات خوش‌نام و بدنام در مديريت مصرف انرژي معرفي خواهند شد.

آخرين خبر سمنان در اينستاگرام :
https://instagram.com/semnan_today

اخبار برگزیده