ادامه واکسیناسیون کرونا در البرز با ۷۵ سالهها

فارس/ سخنگوي ستاد مقابله با کرونا در دانشگاه علوم پزشکي استان البرز گفت: واکسيناسيون افراد بالاي ۸۰ ساله رو به اتمام است و به محض اتمام اين گروه واکسيناسيون براي افراد بالاي ۷۵ ساله آغاز خواهد شد.
مهرداد بابايي، سخنگوي ستاد کروناي دانشگاه علوم پزشکي البرز اظهار کرد: ورود سويههاي جديد بيماري به برخي از استانهاي کشور موجب نگراني شده است و با توجه به شدت انتقال آن هر لحظه ممکن است ساير نقاط کشور را در گير کند.
وي با اشاره به اينکه قدرت انتقال اين سويهها به حدي بالاست که ممکن است حتي افرادي که واکسن دريافت کرده اند درگير بيماري شوند، بيان کرد: شرايط فعلي را بايد خيلي جدي بگيريم و به صورت جدي از هرگونه تجمع و عادي انگاري بپرهيزيم.
بابايي در رابطه با واکسيناسيون کرونا در سطح استان البرز اظهار کرد: پس از اتمام واکسيناسيون افراد بالاي ۸۰ سال، براي واکسيناسيون افراد بالاي ۷۵ سال اقدام خواهد شد، زمان و مکان دريافت واکسن به افراد توسط دانشگاه علوم پزشکي اطلاع رساني ميشود.
سخنگوي ستاد کروناي دانشگاه علوم پزشکي استان البرز در خصوص وضعيت بيماري کرونا در البرز تصريح کرد: ميتوان گفت تا حدودي به ثبات رسيدهايم اما روند نزولي هنوز ممکن نشده است و تعداد مراجعين و بستريها بالا است؛ آمار فوتيها نيز همچنان دو رقمي است.
وي کاهش آمار بيماري را در گرو کاهش بيماران و مراجعين سرپايي دانست و اظهار کرد: با تشديد محدوديتها، رعايت اصول بهداشتي و پرهيز از هر گونه تجمع ميتوانيم به روند نزولي بيماري اميدوار باشيم؛ در حال حاضر تنها راهحل ما تشديد محدوديتها است.