کاهش آمار مبتلایان کرونا در استان یزد

صدا و سيما/ سخنگوي دانشگاه علوم پزشکي يزد گفت: آمار بستريهاي مشکوک به کرونا در بيمارستان هاي استان يزد امروز به ۵۲۹ نفر رسيد.
ابراهيم سلماني، سخنگوي دانشگاه علوم پزشکي يزد با بيان اين مطلب گفت: از ۵۲۹ بيماري بستري شده در بيمارستانهاي استان يزد، ۹۷ نفر به علت وخامت حالشان در بخش مراقبتهاي ويژه، خدمات دريافت ميکنند.
وي ادامه داد: در شبانه روز گذشته، ۸۶ بيمار مشکوک به کرونا در بيمارستانهاي استان پذيرش شدند.
سخنگوي دانشگاه علوم پزشکي يزد افزود: در حال حاضر شهرستانهاي بهاباد و اشکذر در وضعيت زرد، شهرستانهاي ابرکوه، بافق و ميبد در وضعيت نارنجي و شهرستانهاي اردکان، يزد، تفت، مهريز و خاتم در وضعيت قرمز کرونايي قرار دارند.
سلماني گفت: نبايد به کاهش آمار استان يزد دلخوش کرد، زيرا که اين احتمال وجود دارد که در روزهاي آتي وضعيت آمار صعودي و بسيار نگران کننده شود.
وي افزود: همشهريان همچنان شيوه نامههاي بهداشتي را رعايت و از برگزاري دورهميهاي خانوادگي و حضور غيرضروري در سطح شهر جدا خودداري کنند.