نجات ۱۸ قطعه کبک اسیر شده از دست شکارچیان در سنندج

ايسنا/ مأموران يگان حفاظت محيط زيست شهرستان سنندج با اخذ حکم قضايي و همکاري نيروي انتظامي در دو عمليات جداگانه و بازرسي از منزل دو شکارچي غيرمجاز، 18 قطعه کبک و 23 قفس عدد چوبي را از روستاهاي تابعه اين شهرستان کشف و ضبط کردند.
فواد مصطفي نژاد، رئيس اداره حفاظت محيط زيست شهرستان سنندج اظهار کرد: اين 18 قطعه کبک و 23 عدد قفس چوبي در تفتيش و بازرسي از منزل اين شکارچيان از روستاهاي تابعه اين شهرستان که با حکم قضايي و همکاري نيروي انتظامي انجام شد، کشف و توقيف شد.
وي با اشاره به اينکه واحد حقوقي اين اداره اقدام به تشکيل پرونده در اين خصوص و معرفي متخلفان به مراجع قضايي کرده است، اضافه کرد: ماموران يگان حفاظت محيط زيست اين شهرستان با هوشياري موفق به شناسايي محل اختفاي کبکهاي اسير شده از اين شکارچيان غيرمجاز شدند.
رئيس اداره حفاظت محيط زيست شهرستان سنندج افزود: پرندگان کشف شده به اداره محيط زيست انتقال داده شدند و پس از بررسيهاي جسماني و مراقبتهاي لازم در طبيعت و زيستگاههاي مناسب شهرستان سنندج رهاسازي شدند.