مدیریت شهرک پیامبراعظم(ص) به شهرداری بندرعباس واگذار شد

ايرنا/ استاندار هرمزگان گفت: تغيير و تحول مديريت شهرک پيامبر اعظم(ص) شهر بندرعباس با دستور وزير راه و شهرسازي به شهرداري اين شهر انجام شد.
فريدون همتي، استاندار هرمزگان اظهار کرد: اين اقدام در سفر چند روز قبل وزير راه و شهرسازي به بندرعباس و درحاشيه آغاز عمليات اجرايي ۱۰ هزار واحدي بندرعباس انجام گرفت.
وي ادامه داد: بدين ترتيب شهرداري بندرعباس ميتواند نسبت به ساماندهي آن و بهبود بخشيدن به زيرساختهاي مورد نياز اين بخش از شهر و همچنين دادن خدمات مطلوبتر به شهروندان ساکن در اين منطقه اقدام کند.
اداره کل راه و شهرسازي هرمزگان تا پيش از اين متولي شهرک پيامبر اعظم(ص) بندرعباس بود و در سالهاي گذشته برخي مسوولان شهرداري از اين مساله گلايهکرده بودند.
شهرک پيامبر اعظم(ص) در شمال بندرعباس با طراحي ساخت ۷هزار مسکن مهر پيش بيني سرريز جمعيت اين شهر شده بود که بخش اعظم آن بهرهبرداري شده و بخشي هم از واحدها نيمه کاره رها شده که همراه با زير ساخت هاي اوليه نياز به ساماندهي دارند.