نماد آخرین خبر

کلاهبرداری میلیاردی با فروش عتیقه در گلستان؛ ۴ نفر دستگیر شدند

منبع
مهر
بروزرسانی
کلاهبرداری میلیاردی با فروش عتیقه در گلستان؛ ۴ نفر دستگیر شدند

مهر/ جانشين فرمانده انتظامي گلستان از انهدام باند کلاهبرداران حرفه اي در گاليکش خبرداد.

سرهنگ فرزاد تاجره جانشين فرمانده انتظامي گلستان اظهارکرد: به دنبال شکايت يکي از شهروندان مبني بر کلاهبرداري از وي توسط افرادي ناشناس در گاليکش، رسيدگي به موضوع در دستور کار پليس آگاهي آن شهرستان قرار گرفت.
وي افزود: طي بررسي هاي اوليه مشخص شد شاکي اهل استان تهران بوده که متهمان با شگردهايي خاص اعتماد وي را جلب و با ارائه پيشنهاد فروش اشياء عتيقه با قيمتي مناسب وي را وسوسه کرده اند.
جانشين فرمانده انتظامي استان گلستان با بيان اينکه شاکي پس از ورود به گاليکش با متهمان قرار ملاقات گذاشت، تصريح کرد: چهار متهم به محض حضور در محل قرار، وي را ربوده و به منزلي که از قبل اجاره کرده بودند، منتقل کردند.
تاجره بيان کرد: متهمان پس از تهديد شاکي، کارت هاي عابر بانک وي را گرفته و پس از خروج از منزل براي اينکه ردي از خود به جاي نگذراند، اقدام به خريد طلاجات کردند.
وي با بيان اينکه در همين زمان مال باخته از فرصت استفاده کرده و در غياب متهمان از منزل خارج و خود را به مقر پليس رساند، افزود: اقدامات تخصصي و ميداني ماموران براي شناسايي هر چهار متهم آغاز شد و با پيگيري هاي بي وقفه، سرنخ هايي در اين پرونده به دست آمد.
تاجره با اشاره به اينکه ماموران به صاحب منزلي که شاکي در آن حبس شده بود، مشکوک شدند، افزود: صاحبخانه که در ابتدا منکر هرگونه اطلاعاتي از ماجراي کلاهبرداري بود، سرانجام طي مواجهه با مستندات پليس به همدستي با متهمان اعتراف کرد.
جانشين فرمانده انتظامي استان گلستان خاطرنشان کرد: با اشراف اطلاعاتي پليس، مخفيگاه دو نفر از متهمان شناسايي و طي هماهنگي با مرجع قضائي در عملياتي ضربتي دستگير شدند.
تاجره عنوان کرد: تلاش ها براي دستگيري عاملان اصلي اين پرونده ادامه داشت تا اينکه گزارش يک فقره سرقت خودرو توسط دو نفر در گاليکش به پليس اعلام و با پيگيري و اقدامات فني ماموران مشخص شد سارقان همان متهمان متواري پرونده کلاهبرداري بوده اند.
وي تصريح کرد: سرانجام ماموران موفق شدند با استفاده از شگردهاي خاص پليسي و اقدامات ميداني، مخفيگاه متهمان را در يکي از روستاهاي مينودشت شناسايي و در عملياتي غافلگيرانه و هدفمند آن ها را دستگير کنند.
جانشين فرمانده انتظامي گلستان، افزود: متهمان در مقر انتظامي اعتراف کردند، منازلي را در گنبدکاووس و گاليکش به صورت موقت اجاره و با دادن وعده هاي دروغين مالي در زمينه فروش اشياء عتيقه، طعمه هاي خود را از نقاط مختلف به آنجا کشانده و سپس به مال باختگان اشياء تقلبي داده و يا با تهديد، مبالغ هنگفتي از آنان مي گرفتند که از اين طريق مبلغ ۳۰ ميليارد ريال به دست آورده اند.
سرهنگ تاجره با بيان اينکه تاکنون ۱۱ نفر از شاکيان اين پرونده شناسايي شده اند، تصريح کرد: چنانچه افرادي به اين شيوه و شگرد به دام افتاده اند، مي توانند به مقر پليس آگاهي مراجعه کنند.

آخرين خبر گلستان در اينستاگرام :
Instagram.com/golestan_today