۳۶ واحد صنفی متخلف در سلماس پلمب شد

ايرنا/ رييس اداره صنعت، معدن و تجارت سلماس گفت: طي يک هفته گذشته، ۳۶ واحد صنفي متخلف در اين شهرستان به دليل رعايت نکردن اصول بهداشتي و مصوبات ستاد مقابله با کرونا پلمب و تعطيل شد.
حسن پاشازاده، رييس اداره صنعت، معدن و تجارت سلماس اظهار کرد: اين تعداد پلمب صورت گرفته مربوط به صنوف مشاور املاک، قنادي، پوشاک و طلافروشي ها بوده است.
وي افزود: علاوه بر آن، ۲۵۰ فقره اخطار به ديگر صنوف مختلف خوي نيز صادر شده است.
رييس اداره صنعت، معدن و تجارت سلماس ادامه داد: پنج تيم عملياتي متشکل از نماينده بهداشت محيط، نماينده اداره صنعت، معدن و تجارت و پليس اماکن به صورت آماده باش روزانه به بازرسي از صنوف مختلف پرداخته و دو اکيپ مستقر نيز در اتاق اصناق سلماس بر امور نظارت و بازرسي دارند.
پاشازاده رعايت شيوهنامههاي بهداشتي و فاصلهگذاري اجتماعي را وظيفه همه صنوف عنوان کرد و گفت: براساس مصوبات ستاد مقابله با کرونا بايد به طور جدي توسط صنوف، ادارات و مردم سلماس رعايت شود.
رييس اداره صنعت، معدن و تجارت سلماس بيان کرد: ماموريت و هدف ما تعطيلي و جريمه صنوف نيست؛ اما در جايي که عملکرد صنوف، بهداشت عمومي و سلامت مردم را به خطر بيندازد، بدون اغماض برخورد قانوني و پيشگيرانه صورت ميگيرد.
وي از شهروندان خواست که در صورت مشاهده هرگونه مشکل بهداشتي با سامانه تلفني ۱۹۰ تماس گرفته و گزارش و شکايت خود را مطرح کنند.