نماد آخرین خبر

جان باختن ۱۵ معلم البرزی بر اثر کرونا

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
جان باختن ۱۵ معلم البرزی بر اثر کرونا

صدا و سيما/ مديرکل آموزش و پرورش البرز گفت: تا کنون ۱۵ معلم اين استان به دليل ابتلا به بيماري کوويد۱۹ جان باخته اند.

سالار قاسمي، مديرکل آموزش و پرورش البرز با اشاره به تلاش و سخت‌کوشي معلمان در عرصه تعليم و تربيت در شرايط سخت شيوع کرونا گفت: بسياري از معلمان نيز به اين بيماري مبتلا و بهبود يافتند.
وي با بيان اينکه معلمان گمناماني هستند که از اسفند ماه سال ۹۸ تا کنون در عرصه تعليم و تربيت بدون هياهو، کار خود را انجام و برخي از آنان جان خود را از دست داده‌اند، افزود: تا کنون ۱۵معلم اين استان به دليل ابتلا به بيماري کوويد۱۹ جان باخته اند.
قاسمي گفت: در اين شرايط خاص کرونايي معلمان جلوه‌اي از ايثار، فداکاري و شکوه را در کشور رقم زدند که معلمان استان البرز از اين امر مستثني نبودند.
مديرکل آموزش و پرورش البرز افزود: معلمان البرز با تلاش و کوشش خود در بستر فضاي مجازي با وجود تمام سختي‌ها به خوبي مفاهيم و محتواي دروس را به دانش آموزان انتقال دادند.
وي گفت: امسال به دليل وضعيت قرمز کرونايي استان نتوانستيم به نحو شايسته‌اي از معلمان قدرداني کنيم اما توانمندي، ايثارگري و تلاش آنها به منظور تعليم و تربيت دانش آموزان ما بر هيچ‌کس پوشيده نيست، از جمله معلم البرزي که با هزينه شخصي ۸۰ ميليون تومان براي محصلان کم برخوردار هزينه کرد تا تلفن همراه و شبکه شاد داشته باشند.

آخرين خبر البرز در اينستاگرام :
https://instagram.com/alborztoday