خبرگزاری دانا/ ترحلوا معمولاً با شکر، گلاب، زعفران و آرد برنج،نشاسته، شیر و هل سابیده تهیه شده و در پایان ممکن است با دارچین تزیین شود.

ترحلوای شیرازی از انواع معروف ترحلوا است. ترحلوا شیرازی از آن دسته حلواهای نرم و لطیف خوشمزه مجلسی است و همانطور که از نامش اصالتی شیرازی دارد که هم به صورت ساده و هم دو رنگ و البته به صورت قالبی یا ساده سرو می‌شود.
در استان فارس ترحلوا یک وعده اصلی بر سر سفره افطار در ماه مبارک رمضان است.

آخرین خبر فارس در اینستاگرام :
https://instagram.com/fars.online