نماد آخرین خبر

واسطه‌ها، سیمان را به دلالان بازار خوزستان می‌دهند

منبع
ايسنا
بروزرسانی
واسطه‌ها، سیمان را به دلالان بازار خوزستان می‌دهند

ايسنا/ رئيس کانون انجمن‌هاي صنفي رانندگان ناوگان جاده‌اي کالاي خوزستان علت اصلي قيمت بالاي سيمان در بازارهاي استان را عرضه توسط دلالان عنوان کرد و گفت: رانندگان حمل و نقل و اداره‌کل راهداري و حمل و نقل جاده‌اي استان خوزستان مقصر قيمت بالاي سيمان در بازارها نيستند.

اميد سلامات، رئيس کانون انجمن‌هاي صنفي رانندگان ناوگان جاده‌اي کالاي خوزستان با اشاره به افزايش قيمت سيمان در بازار اظهار کرد: سيمان بايد توسط عاملان داراي کد از سوي وزارت صمت به فروش برسد اما متاسفانه به وسيله برخي واسطه‌ها، سيمان به دست دلالان مي رسد و توسط آن‌ها عرضه مي‌شود.
وي با اشاره به احتساب هزينه حمل و نقل در قيمت تمام‌شده سيمان در بازار افزود: قيمت تمام‌شده هر پاکت سيمان از کارخانه‌ها با احتساب کرايه حمل و تمامي هزينه‌هاي جانبي از جمله بارگيري و تخليه، بين ۳۴ هزار تا ۳۶ هزار تومان است ولي قيمت بالاي سيمان در بازارهاي استان خوزستان به دليل عرضه اين محصول توسط دلالان است.
رئيس کانون انجمن‌هاي صنفي رانندگان ناوگان جاده‌اي کالاي خوزستان تصريح کرد: رانندگان حمل و نقل و  اداره‌کل راهداري و حمل و نقل جاده‌اي استان خوزستان مقصر قيمت بالاي سيمان در بازارها نيستند و نظارت بر قيمت به صورت مستقيم بر عهده سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان است.


آخرين خبر خوزستان در اينستاگرام :
https://instagram.com/khouzestan_today