خسارت ۶۰ درصدی تگرگ به باغات پسته مهولات

صدا و سيما/ مدير جهاد کشاورزي مهولات گفت: به تازگي بيش از هزار هکتار از باغات پسته شهرستان مه ولات بر اثر بارش شديد تگرگ بين ۲۰ تا ۶۰ درصد خسارت ديدهاند.
هادي ساربان، مدير جهاد کشاورزي مهولات اظهار کرد: بازديدها و بررسيهاي ميداني کارشناسان مديريت جهاد کشاورزي شهرستان مه ولات براي بررسي خسارت تگرگ همچنان امسال ادامه دارد.
وي ادامه داد: کارشناسان جهاد کشاورزي در حال بررسي دقيق ميزان خسارت وارده به اين باغات هستند که تاکنون مبلغ بيش از يک هزار و ۸۸ ميليارد ريال خسارت برآورد شده است.
مدير جهاد کشاورزي مه ولات گفت: ميزان خسارت وارده بسته به زمان، مدت و شدت بارش و وضعيت درخت، در مناطق مختلف متغير بوده است و علاوه بر سياه شدگي و نابودي کامل دانههايي با درصد خسارت بالا، از آنجا که تگرگ به پوست ميوه آسيب ميرساند، ظاهر ميوههاي سالم نيز از بين ميرود و بازار پسندي را از دست ميدهد.