نماد آخرین خبر

آخرین آمار کرونا در اردبیل؛ بستری ۴۳ بیمار جدید

منبع
فارس
بروزرسانی
آخرین آمار کرونا در اردبیل؛ بستری ۴۳ بیمار جدید

فارس/ رئيس دانشگاه علوم پزشکي استان اردبيل از بستري ۴۳ مبتلاي جديد کرونا طي شبانه‌روز گذشته در مراکز درماني استان خبر داد.

شهرام حبيب‌زاده، رئيس دانشگاه علوم پزشکي و خدمات بهداشتي و درماني استان اردبيل با اشاره به آمار فوق اظهار کرد: از ۴۳ بيمار بستري‌شده جديد، ۳۱ نفر از اردبيل، ۳ نفر از پارس‌آباد، ۲ نفر از مشگين‌شهر، ۳ نفر از گرمي و ۴ نفر از خلخال هستند.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي استان اردبيل ادامه داد: همچنين ۴۶ بيمار مبتلا به کرونا نيز با بهبودي نسبي از بيمارستان‌هاي استان اردبيل مرخص شدند.
شمار بيماران بستري به ۳۹۰ نفر کاهش يافت
حبيب‌زاده بيان کرد: شمار کل بيماران بستري مبتلا به کرونا در استان اردبيل به ۳۹۰ نفر رسيد که نسبت به ديروز کاهش ۴ موردي داشته و از اين تعداد ۷۵ بيمار بدحال در بخش ICU تحت مراقبت ويژه قرار دارند.
وي تصريح کرد: هم‌اکنون شهرستان‌هاي اردبيل، مشگين‌شهر، پارس‌آباد و خلخال در وضعيت نارنجي(پرخطر) و شهرستان‌هاي گرمي، بيله‌سوار، نمين، اصلاندوز، کوثر، سرعين و نير در وضعيت زرد(خطر متوسط) قرار دارند.
در دورهمي‌هاي خانوادگي هم از ماسک استفاده شود
رئيس دانشگاه علوم پزشکي استان اردبيل به اهميت زدن ماسک اشاره کرد و گفت: در حال حاضر اصلي‌ترين عامل پيشگيري از انتقال کرونا، زدن ماسک است و اگر ماسک موثر نبود همه کادر درمان بيمارستان‌ها به‌خصوص در بخش‌هاي ويژه در همان روز اول، مبتلا مي‌شدند.
حبيب‌زاده اظهار کرد: در دورهمي‌هاي خانوادگي معمولا از ماسک استفاده نمي‌شود که در اين موارد اگر يک نفر مبتلا باشد ممکن است چند نفر ديگر را درگير کند.



آخرين خبر اردبيل در اينستاگرام :
https://instagram.com/ardabil__today