نماد آخرین خبر

شناسایی ۱۳۲ بیمار جدید مبتلا به کرونا در کردستان

منبع
فارس
بروزرسانی
شناسایی ۱۳۲ بیمار جدید مبتلا به کرونا در کردستان

فارس/ رئيس دانشگاه علوم پزشکي کردستان از مرگ 2 بيمار کرونايي طي 24 ساعت گذشته در استان خبر داد و گفت: تا امروز در مجموع يک هزار و 281 نفر بر اثر بيماري کرونا در کردستان فوت شده‌اند.

فرزين رضاعي، رئيس دانشگاه علوم پزشکي کردستان از شناسايي 132 بيمار جديد مبتلا به کرونا ويروس در 24 ساعت گذشته تا کنون در استان خبر داد و اظهار کرد: در حال حاضر 417 بيمار مبتلا به کرونا در بيمارستان‌هاي استان بستري هستند.
وي افزود: سنندج با 223 نفر و دهگلان با يک نفر بيشترين و کمترين آمار بستري مبتلايان به کرونا در استان کردستان دارند.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي کردستان تصريح کرد: اکنون 74 نفر بيمار مبتلا به کرونا در بخش ويژه(آي‌سي‌يو) بستري هستند.
رضاعي همچنين از مرگ 2 بيمار در 24 ساعت گذشته خبر داد و گفت: تا امروز در مجموع يک هزار و 281 نفر بر اثر بيماري کرونا در کردستان فوت شده‌اند.
به گفته وي، تاکنون 509 نفر در سنندج، 237 نفر در سقز، 97 نفر در قروه، 74 نفر در کامياران، 99 نفر در بانه، 73 نفر در ديواندره، 58 نفر در بيجار، 111 نفر در مريوان، 20 نفر در دهگلان و 3 نفر در سروآباد به دليل ابتلاي به کرونا جان ‌باخته‌اند که همه موارد به صورت بهداشتي و با رعايت دستورالعمل‌هاي مرتبط دفن شده ‌اند.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي کردستان خطاب به شهروندان اظهار کرد: همچنان روند فاصله‌گذاري اجتماعي، استفاده از ماسک، شست‌وشوي مرتب دست‌ها با آب و صابون، اجراي اصول بهداشتي و قرنطينگي را تا قطع زنجيره اين ويروس مهلک رعايت کنيد در غير اين صورت افزايش تعداد زياد مبتلايان و مرگ بر اثر کرونا در استان را شاهد خواهيم بود.

آخرين خبر کردستان در اينستاگرام :
https://instagram.com/kurdistan.online