کشتهشدن ۲ برادر بیگناه هنگام تماشای درگیری خونین در سلسله

ايسنا/ فرمانده انتظامي سلسله گفت: روز گذشته به دليل تيراندازي در محله عادلآباد شهر الشتر، دو برادر جان باختند و يک نفر هم زخمي شد.
عسکر عيسايي، فرمانده انتظامي سلسله اظهار کرد: به دنبال بالا گرفتن اختلافات بين دو خانواده در شهرستان سلسله، يکي از خانوادهها اقدام به اجير کردن افراد مسلح براي قدرتنمايي جلوي منزل خانواده ديگر ميکند.
وي افزود: بنا به اظهارات مردم محل، در پي داد و بيداد و شلوغي در اين نقطه از شهر، دو برادر به نامهاي «ع-د» و «ب-د» که جهت تبريک عيد فطر به منزل پدرشان در نزديکي محل درگيري رفته و مشغول تماشا بودند، بر اثر تيراندازي ناگهاني شرورهاي مسلح، بيگناه کشته شدند.
عيسايي افزود: اين درگيري يک مجروح ديگر نيز داشته که حال وي نيز وخيم گزارش شده است.فرمانده انتظامي سلسله با اشاره به شناسايي کليه عاملان اين جنايت، تصريح کرد: کليه متهمان شناسايي شده و تلاش نيروهاي انتظامي براي بازداشت عاملان اين جنايت و تحريککنندگان آنها ادامه دارد و به زودي در چنگال قانون گرفتار خواهند شد.