سرمربی تیم ماشین سازی: نحوه مسابقات لیگ برتر اذیت کننده است

ايرنا/ سرمربي تيم فوتبال ماشين سازي تبريز گفت: شرايط و نحوه مسابقات امسال ليگ برتر اذيت کننده است و اميدوارم در سالهاي آينده بازيها را اينگونه برگزار نکنند.
عليرضا اکبرپور، سرمربي تيم فوتبال ماشين سازي تبريز در نشست خبري پيش از ديدار با نفت مسجدسليمان، اظهار کرد: در اين هفته شرايط خوبي نداشتيم و نسبت به بازي قبلي چند مصدوم، محروم و بيمار داريم؛ اما با اين وجود تمرينات خود را انجام داديم.
وي با بيان اينکه چند بازيکن جوان خود را از تيم اميد به ترکيب اصلي اضافه کرديم، افزود: روز يکشنبه با يک تيم جوان، دونده و جنگنده وارد ميدان ميشويم و با آناليز خوبي که از تيم نفت مسجد سليمان انجام داديم، اميدوارم پيروز ميدان شويم.
سرمربي تيم ماشين سازي تبريز نسبت به فرسايشي شدن مسابقات اظهار ناراحتي کرد و گفت: اين بازي تمام شود، ۱۲ روز بعد بازي داريم و بعد از آن يک ماه ديگر بازي داريم، بنابراين اين موضوع باعث مي شود که بازيکنان رفته رفته فرسوده و خسته شوند.
وي در مورد بازي با نفت مسجد سليمان، بيان کرد: شرايط آب و هواي مسجد سليمان براي ما مشکل ساز خواهد بود اگرچه اميدوارم فردا هوا خنک تر از امروز باشد.
اکبرپور با بيان اينکه ما در هر بازي به فکر برد هستيم و بازيکنان ما براي اين مهم تلاش ميکنند، ادامه داد: هر چه به انتهاي مسابقات ليگ نزديکتر ميشويم شرايط حساس تر شده و تيمها به سختي امتياز از دست ميدهند و تيم ما هم از اين موضوع مستثني نيست.