نماد آخرین خبر

فعالیت باشگاه‌های بدنسازی در آبادان از سر گرفته شد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
فعالیت باشگاه‌های بدنسازی در آبادان از سر گرفته شد

ايرنا/ رئيس اداره ورزش و جوانان آبادان با اشاره به مجاز بودن فعاليت گروه‌هاي شغلي يک و ۲ در شهرستان‌ آبادان با وضعيت نارنجي گفت: رشته‌هاي ورزشي انفرادي و باشگاه‌هاي بدنسازي اين شهرستان از امروز مي‌توانند فعاليت خود را آغاز کنند.

علي رضايي‌شکيب، رئيس اداره ورزش و جوانان آبادان اظهار کرد: با توجه به محدوديت‌هاي اخير و رصد و پايش هوشمند فعاليت‌ها و بنابر اعلام ستاد ملي و استاني مقابله با کرونا، رشته‌هاي ورزشي کم برخورد در آبادان مجاز به فعاليت شدند.
وي افزود: بر همين اساس رشته‌هاي ورزشي کم‌برخورد(انفرادي) و باشگاه‌هاي بدنسازي با رعايت کامل پروتکل‌هاي بهداشتي، فاصله‌گذاري اجتماعي و رعايت الزامات بهداشتي محيط کسب و کار مي‌توانند فعاليت خود را آغاز کنند.
رئيس اداره ورزش و جوانان آبادان گفت: گروه‌هاي شغلي سه و چهار همچنان تعطيل هستند و فعاليت استخرهاي سرپوشيده ورزشي و رشته‌هاي ورزشي پربرخورد از قبيل کشتي، کاراته، تکواندو، جودو، ورزش‌هاي رزمي که در اين گروه‌ها قرار دارند، تا اطلاع ثانوي اجازه فعاليت ندارند.
او از همراهي و همکاري خوب مديران باشگاه‌هاي ورزشي، سالن‌ها، استخرها، مربيان و ورزشکاران آبادان در رعايت الزامات محدوديت‌هاي کرونايي تقدير و تشکر کرد و گفت: اين همراهي باعث خارج شدن شهرستان آبادان از وضعيت قرمز کرونا شد.
رضايي شکيب افزود: بازرسي روزانه از باشگاه‌ها و سالن‌هاي ورزشي اين شهرستان همچنان ادامه دارد و در صورت مشاهده تخلف و رعايت نشدن پروتکل‌هاي بهداشتي برخورد مي‌شود.
وي به مردم و ورزشکاران توصيه کرد براي حفظ سلامت خود و پيشگيري از ابتلا به کرونا از حضور در مکان‌هاي عمومي پرهيز کنند.
 
  
  

آخرين خبر خوزستان در اينستاگرام :
https://instagram.com/khouzestan_today