نماد آخرین خبر

جو با قیمت دولتی در اختیار عشایر خراسان جنوبی قرار می‌گیرد

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
 جو با قیمت دولتی در اختیار عشایر خراسان جنوبی قرار می‌گیرد

باشگاه خبرنگاران/ رئيس سازمان امور عشاير ايران گفت:از هفته آينده جو با قيمت دولتي به صورت ويژه به استان خراسان جنوبي اختصاص مي يابد.

علائي مقدم، رئيس سازمان امور عشاير ايران بيان داشت: از هفته آينده جو با قيمت دولتي به صورت ويژه به استان خراسان جنوبي اختصاص مي يابد و خريد تضميني دام عشاير خراسان جنوبي هم از فردا آغاز مي‌شود.
رئيس سازمان امور عشاير ايران که به دعوت اسحاقي نماينده مردم قاينات و زيرکوه به خراسان جنوبي سفر کرده است از روستا‌هاي بخش آباد، فرخي و گرماب بخش مرکزي شهرستان قاينات بازديد و از نزديک در جريان مشکلات مردم اين روستا‌ها قرار گرفت.
مشکلات نهاده‌هاي دامي، مشکل آب شرب، مشکل جاده‌هاي روستا‌هاي عشايري، خريد تضميني دام و مجوز صدور دام به استان‌هاي مرزي از مواردي بود که دراين بازديد‌ها مطرح شد.
خريد تضميني دام با قيمت ۴۵ هزار تومان و به ازاي هر کيلوگرم دام تحويل ۲ کيلوگرم جو با قيمت دولتي از روز دوشنبه ۱۷ خرداد از قول‌هايي بود که رئيس امور عشاير کشور به عشاير داد.

علائي مقدم از پرداخت وام‌هاي قرض الحسنه ۴ درصد با پرداخت ۵ ساله براي تامين علوفه و همچنين زنان عشاير و ايجاد اشتغال خانگي نيز خبر داد و گفت:خراسان جنوبي جز ۸ استان در بحث خشکسالي است و متاسفانه اين خشکسالي در طي ۵۳ سال اخير بي سابقه بوده و ماهم در تلاش هستيم که مشکلات عشاير را به صورت جد پيگيري و حل کنيم.
همچنين همايش عشاير بخش مرکزي با رعايت دستور العمل هاي بهداشتي در روستاي فرخي برگزار شد.
نماينده مردم شهرستان‌هاي قاينات و زيرکوه در مجلس شوراي اسلامي در اين همايش در جمع عشاير روستاي فرخي گفت: پاي اين انقلاب و ولايت فقيه بايد بمانيم.
اسحاقي افزود: انتخابات براي دولت‌ها نيست که بر مبناي ارزيابي دولت‌ها در انتخابات شرکت کنيم بلکه بايد به احترام انقلاب و خون شهدا و امام شهدا در اين انتخابات شرکت کنيم.
به طرح خريد تضميني دام عشاير که از روز دوشنبه آغاز خواهد شد گفت: ترتيبي اتخاذ شود که تيم خريد دام در روستا‌هاي پرجمعيت حضور يابند تا مشکل تردد عشاير نيز بر داشته شود.
اسحاقي از رئيس سازمان عشاير کشور خواست تا در ساخت سالن ورزشي روستاي گرماب که نياز جوانان اين روستاست همکاري داشته باشند.
علائي مقدم در همايش عشاير در روستاي فرخي هم، با اشاره به تعامل بين مجلس و سازمان امور عشاير کشور گفت: ۳۷۰ ميلياردتومان براي آبرساني به سامانه‌هاي عشاير در مجلس مصوب شده و همچنين ۵۰۰ ميلياردتومان براي بهداشت و تجهيز و نوسازي مدارس عشايري نيز مصوبه داشته ايم.
او از تخصيص ۵۰۰ ميليارد تومان اعتبار براي ارتقاء شاخص‌هاي عشايري خبر داد و گفت: با ۵۲ درصد کاهش بارندگي مواجه شده ايم و اين خشکسالي بي سابقه د رطول ۵۳ سال گذشته مشکلات عديده‌اي را به وجود اورده است.
نماينده مردم شهرستان‌هاي قاينات و زيرکوه در مجلس شوراي اسلامي به خريد تضميني دام سبک با قيمت ۴۵ هزار تومان نيز اشاره کرد و گفت: تمامن تلاش ما اين است که بخشي از مشکلات عشاير را با خريد دام سبک حل کنيم.
در بازديد رئيس سازمان امور عشاير کشور از محلات عشايري بخش سه قلعه که حجت الاسلام نصيرايي نماينده مردم فردوس، طبس ، سرايان و بشرويه در مجلس شوراي اسلامي، خرم رئيس اتحاديه عشاير ايران و برخي از مسئولان استاني و شهرستاني حضور داشتند ضمن گفتگو با عشاير در خصوص رفع مشکلات اين قشر قول مساعد داده شد.
در اين بازديد رئيس سازمان عشايري کشور با اختصاص ۵ ميليارد تومان تسهيلات قرض الحسنه ۵ ساله به شرکت تعاوني عشاير شهرستان سرايان موافقت کرد.

آخرين خبر خراسان جنوبي در اينستاگرام :
https://instagram.com/skhorasan_today