کلاهبرداری ۵۰ میلیارد تومانی همسر و دختر کارخانهدار برای ارث بیشتر

تسنيم/ رئيس پايگاه پنجم پليس آگاهي تهران بزرگ از بازداشت مادر و دختري خبر داد که براي رسيدن به ارث بيشتر، بيش از ۵۰۰ ميليارد ريال کلاهبرداري کرده بودند.
26 بهمن ماه سال گذشته مردي با مراجعه به پايگاه پنجم پليس آگاهي تهران عنوان کرد: پدرم مالک کارخانه صندليسازي بوده و مدتي است که فوت کرده و از وي اموال زيادي باقي مانده است.
وي ادامه داد: به تازگي متوجه شدم مادرم با همکاري خواهرم با استفاده از اسناد عادي و رسمي صوري يا باطل شده، پلاک ثبتي ملک پدريام را که در تهرانپارس واقع بود، به نام خود منتقل کرده و خواهرم نيز خودروي پدرم را فروخته است.
در بررسي کارآگاهان مشخص شد همسر متوفي با همکاري کارمند دفتر خانهاي، با استفاده از سند وکالتنامه رسمي که بعد از فوت متوفي باطل شده، ملک متوفي را به نام خود منتقل کرده و همچنين دختر متوفي با تنظيم قولنامه صوري خودروي متوفي را فروخته است.
در بررسيهاي کارآگاهان مشخص شد که کارخانه صندليسازي متوفي نيز به همين شيوه به نام همسر وي منتقل شده است در ادامه نتيجه تحقيقات کارآگاهان به مرجع قضائي منعکس و دستگيري متهمان و همدستانشان اخذ و آنها در مخفيگاهشان دستگير شدند.
سرهنگ علي فرخپور؛ رئيس پايگاه پنجم پليس آگاهي تهران بزرگ با اعلام اين خبر گفت: در اين رابطه چهار متهم دستگير شدند همچنين کارشناسان ارزش ريال اموال کلاهبرداري شده را بيش از 500 ميليارد ريال اعلام کردند.
به گفته وي، متهمان انگيزه خود را از ارتکاب کلاهبرداري، رسيدن به اموال بيشتري از ماترک متوفي اعلام کردند.