آخرین و جدیدترین آمار کرونایی استان فارس

باشگاه خبرنگاران/ مدير روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي شيراز گفت: با فوت ۶ نفر ديگر بر اثر بيماري کوويد ۱۹، مجموع جان باختگان ناشي از اين بيماري در فارس به ۴ هزار و ۷۵۱ نفر رسيده است.
دکتر سيد روح اله حسيني، مدير روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي و خدمات بهداشتي درماني شيراز، اظهار کرد: از ابتداي شيوع بيماري کرونا تاکنون، ۹۴۹ هزار و ۵۲۷ تست تشخيصي مولکولي در آزمايشگاههاي استان تهيه شده که با بررسي نمونههاي انجام شده، ۲۷۱ هزار و ۴۸۸ بيمار مثبت قطعي شناسايي شده است.
او ادامه داد: همچنين از ابتداي آغاز طرح شهيدحاج قاسم سليماني تاکنون، ۱۱۰ هزار و ۱۲۵ مورد تست سريع انجام شده که از اين تعداد ۱۷ هزار و ۶۸ بيمار مثبت شناسايي شده است و در مجموع از ابتدا تاکنون، ۲۸۸ هزار و ۵۵۶ بيمار مبتلا به کوويد ۱۹ در استان فارس شناسايي شده است.
مدير روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي و خدمات بهداشتي درماني شيراز، مجموع بيماران مثبت و مشکوک داراي علايم که هم اکنون در بيمارستانهاي استان بستري هستند را نيز هزار و ۲۴ نفر اعلام کرد و افزود: از اين تعداد، ۱۲۴ بيمار به دليل وخامت شرايط جسمي، در بخشهاي ICU، مراقبتهاي ويژه درماني دريافت ميکنند.
دکتر حسيني همچنين از بهبودي ۲۶۳ هزار و ۱۳۱ نفر از ابتدا تاکنون خبر داد که از بيمارستانها ترخيص شده و يا از ايزوله خانگي خارج شده اند.
اين مقام مسئول با اعلام جان باختن ۶ هم استاني ديگر در اثر اين بيماري طي ديروز تاکنون، مجموع جان باختگان ناشي از کوويد ۱۹ از ابتداي شيوع بيماري تا کنون را چهار هزار و ۷۵۱ نفر اعلام کرد.
مدير روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي و خدمات بهداشتي درماني شيراز، با توجه به وضعيت قرمز شهرهاي جنوبي کشور اين هشدار را داد که کوچکترين غفلت در زمينه پيشگيري از اين بيماري موجب سرايت اين شرايط به استان ما نيز خواهد شد، بنابراين توصيه مي شود با رعايت شيوه نامههاي بهداشتي مانند استفاده مداوم از ماسک و رعايت حفظ فاصله فيزيکي از سفر به مناطق جنوب کشور پرهيز کرده تا از زمينه انتقال و سرايت اين بيماري به شهرها و مناطق مرکزي استان جلوگيري شود.