فولاد ۲ – نفت مسجدسلیمان صفر؛ نکونام برنده نبرد استقلالیها

ايسنا/ شاگردان جواد نکونام توانستند مقابل نفت مسجدسليمان به پيروزي دست پيدا کنند.
ديدار دو تيم فولاد خوزستان و نفت مسجدسليمان در قالب ديداري معوقه از هفته بيستودوم از ساعت ۲۰:۵۰ دقيقه در ورزشگاه شهداي فولاد خوزستان برگزار شد که اين ديدار با برتري ۲ بر صفر شاگردان جواد نکونام به پايان رسيد.
در دقيقه ۱۲ سانتر وحيد حيدريه از سمت چپ و ضربه سر لوسيانو پريرا فولاديها را از حريفشان پيش انداخت.
شاگردان نکونام پس از گلزني چند موقعيت خطرناک روي دروازه نفتيها به دست آوردند اما ناموفق بودند.
در آغاز نيمه دوم نفتيها روي دروازه فولاد فشار آوردند اما در ادامه فولاديها روي يک ضربه ايستگاهي توانستند با گلزني فرشاد احمدزاده گل دوم را به ثمر برسانند.
در دقيقه ۷۲ فريد بهزادي کريمي در حالي که با محسن فروزان تک به تک شد، توسط اين دروازبان در محوطه جريمه سرنگون شد و داور بازي اعلام پنالتي کرد. محسن فروزان به دليل اين خطا کارت زرد گرفت.
در ادامه فريد بهزادي کريمي پشت ضربه پنالتي ايستاد اما محسن فروزان ضربهاش را مهار کرد.
در اواخر بازي حملات شاگردان محمود فکري براي جبران گلهاي خورده بي ثمر بود تا فولاديها با همين نتيجه پيروز از زمين خارج شوند.
شاگردان جواد نکونام با کسب اين سه امتياز ۳۴ امتيازي شدند و جاي تراکتور را در رده ششم جدول گرفتند. در مقابل نفتيها با ۲۷ امتياز در رده دهم باقي ماندند.