فارس/ مدیرکل دامپزشکی آذربایجان شرقی ضمن درخواست از مردم به منظور خودداری از خرید گوشت فاقد مهر بهداشتی دامپزشکی، گفت: با رعایت توصیه های بهداشتی دامپزشکی از شیوع بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو جلوگیری کنید.

امیرحسین بهداد، مدیرکل دامپزشکی آذربایجان شرقی اظهار کرد: با توجه به آغاز فصل گرما و افزایش فعالیت کنه هیالوما که ناقل ویروس بیماری تب کریمه کنگو است، لازم است دامداران نسبت به سم پاشی جایگاه های نگهداری دام و بدن دام ها اقدام کنند و به هیچ وجه کنه ها را با دست از روی بدن دام جدا و یا له نکنند.
وی افزود: با توجه به اینکه تماس انسان با خون و بافت های آلوده دام می تواند باعث انتقال ویروس شود، بنابراین لازم است گوشت و آلایش دامی خریداری شده را پیش از مصرف به ترتیب حداقل به مدت ۲۴ ساعت تا ۴۸ ساعت در یخچال نگهداری کنند.
بهداد گفت: اداره کل دامپزشکی استان طی سال های اخیر توانسته با استقرار سیستم پیش سرد در تمامی کشتارگاه های دام استان، مخاطرات ناشی از این بیماری را به صفر برساند به طوری که خوشبختانه طی سالیان اخیر موردی از این بیماری در استان ما گزارش نشده است، چراکه گوشت های تولید شده تحت نظارت دامپزشکی که دارای مهر دامپزشکی هستند سالم و عاری از عامل ایجاد کننده این بیماری هستند، بنابراین به هم استانی های عزیز توصیه می شود گوشت قرمز مورد نیاز خود را حتما از مراکز عرضه معتبر تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند.
مدیرکل دامپزشکی استان اظهار کرد: چنانچه فردی با دام سروکار دارد هنگام کار از وسائل محافظت فردی از قبیل دستکش، ماسک، چکمه و لباس کار مناسب و عینک استفاده کند و بعد از انجام کار روزانه دست ها، وسائل و البسه کار را شستشو و ضدعفونی کند.



آخرین خبر آذربایجان شرقی در اینستاگرام :
instagram.com/EAzerbaijan_Today