نماد آخرین خبر

پیگیری واژگونی اتوبوس خبرنگاران و برخورد با مقصران حادثه

منبع
ايسنا
بروزرسانی
پیگیری واژگونی اتوبوس خبرنگاران و برخورد با مقصران حادثه

ايسنا/ رئيس سازمان حفاظت محيط زيست با اشاره به واژگوني اتوبوس خبرنگاران در استان آذربايجان غربي، گفت: اتوبوس حادثه‌ديده مرتبط با کارخانه سيمان منطقه بوده است، اما تا حصول نتيجه قطعي، پيگير اين حادثه و وضعيت آسيب‌ديدگان هستم‌.

عيسي کلانتري، رئيس سازمان حفاظت محيط زيست در حادثه واژگوني اتوبوس خبرنگاران در حوالي شهر نقده اظهار کرد: هر دو خبرنگارِ جان‌باخته از خبرنگاران خوب و متخصص در اين زمينه بودند که براي رسانه خود و محيط زيست مثمر ثمر بودند.
وي افزود: بر اساس پيگيري‌هاي صورت‌گرفته، اين اتوبوس متعلق به کارخانه سيمان و پرسنل اين کارخانه بوده است، اما چنانچه هر قصور و تخلفي در اين زمينه صورت گرفته باشد با خاطيان برخورد خواهد شد.
رئيس سازمان حفاظت محيط زيست اعلام کرد: در حال حاضر در اروميه هستم و به بيمارستاني رفتم که خبرنگاران در آنجا بستري هستند تا از نزديک پيگير وضعيت آنها باشم.

آخرين خبر آذربايجان غربي در اينستاگرام :
https://instagram.com/wazerbaijan_today