نماد آخرین خبر

تعطیلی مراکز تعویض پلاک در شهرستان‌های قرمز یزد

منبع
بروزرسانی
تعطیلی مراکز تعویض پلاک در شهرستان‌های قرمز یزد

يزدآوا/ رئيس پليس راهور استان يزد گفت: مراکز تعويض پلاک در شهرستان‌هاي قرمز استان يزد جهت پيشگيري از شيوع کرونا از امروز تعطيل شده است.

مهدي زارع، رئيس پليس راهور استان يزد با اشاره به وضعيت قرمز کرونايي در برخي شهرستان‌هاي استان يزد توضيح داد: مراکز تعويض پلاک در شهرستان‌هاي قرمز استان جهت پيشگيري از شيوع کرونا از امروز تعطيل شده است و اين وضعيت تا نارنجي شدن اين شهرها باقي مي‌ماند.
وي ادامه داد: هم اکنون طبق اعلام ستاد کرونا يزد، اردکان، ميبد، مهريز، تفت و خاتم در وضعيت قرمز کرونايي قرار دارند و با خروج اين شهرستان‌ها از وضعيت قرمز و تغيير وضعيت به نارنجي فعاليت مراکز تعويض پلاک در آنها سر گرفته مي‌شود.
رئيس پليس راهور استان يزد با بيان اينکه ساعت کاري مراکز تعويض پلاک تقريبا از ساعت ۷ صبح تا ۱۶ است،عنوان کرد: افرادي که براي تعويض پلاک به صورت سيستمي ثبت نام کرده‌اند بايد بعد از نارنجي شدن شهرهاي قرمز بار ديگر براي ثبت نام اقدام کنند.
زارع ادامه داد: مراجعه به مراکز تعويض پلاک در روزهاي عادي و با خروج از وضعيت قرمز کرونايي، براساس سيستم نوبت دهي اينترنتي که در اختيار پليش راهور ناجا است انجام مي‌گيرد و مراجعه کنندگان پس از نوبت گيري از اين سامانه براي دريافت خدمات به اين مراکز مراجعه دارند.
وي با بيان اينکه نوبت دهي اينترنتي مانع از شلوغي در مراکز تعويض پلاک شده است، گفت: به طور ميانگين در روزهاي عادي تقريبا ۳۵۰ دستگاه خودرو از مرکز تعويض پلاک مرکز استان خدمات دريافت مي‌کنند و در شهرستان‌ها نيز به طور ميانگين تعداد خدمات دهي روزانه ۱۵ تا ۲۵ مورد است.


آخرين خبر يزد در اينستاگرام :
https://instagram.com/yazd_today