نماد آخرین خبر

هوای خراسان شمالی ۸ درجه خنک می‌شود

منبع
ايرنا
بروزرسانی
هوای خراسان شمالی ۸ درجه خنک می‌شود

ايرنا/ اداره کل هواشناسي خراسان شمالي در اطلاعيه‌اي اعلام کرد که دماي هواي اين استان از فردا(۱۷ تيرماه) تا شنبه ۶ تا هشت درجه خنک مي‌شود.

براساس گزارش روز چهارشنبه اداره کل هواشناسي خراسان شمالي، وضعيت جوي غالب در استان امروز چهارشنبه همراه با وزش باد، غبار محلي و گاهي افزايش ابر پيش بيني شده است.
پيش‌بيني روند تغييرات دماي هواي خراسان شمالي نشان مي‌دهد که از فردا پنجشنبه در پاره‌اي از مناطق استان به ويژه شهرستان رازو جرگلان و ارتفاعات مانه و سملقان احتمال بارش‌هاي پراکنده باران وجود دارد.
براساس اين گزارش، در شبانه روز گذشته کوسه با کمينه دماي ۱۴.۲ درجه و مانه و سملقان با بيشينه دماي ۴۳.۴ درجه سانتيگراد خنک ترين و گرم ترين نقاط استان بوده است.
در اين مدت کمينه دماي بجنورد مرکز استان هم ۱۸.۸ درجه و بيشينه دماي آن ۴۰.۴ درجه سانتيگراد ثبت شده است.
در حالي هواي خراسان شمالي از فردا ۶ تا هشت درجه خنک مي شود که ۲ روز گذشته مردم مانه و سملقان در اين استان دماي ۴۳.۵ درجه را که حداقل در ۱۵ سال گذشته بي سابقه بود، تجربه کردند.

آخرين خبر خراسان شمالي در اينستاگرام :
https://instagram.com/bojnord_today