نماد آخرین خبر

روزانه حدود ۵ هزار نفر در همدان علیه کرونا واکسینه می‌شوند

منبع
ايرنا
بروزرسانی
روزانه حدود ۵ هزار نفر در همدان علیه کرونا واکسینه می‌شوند

ايرنا/ سخنگوي دانشگاه علوم پزشکي استان همدان گفت: به طور ميانگين روزانه چهار تا پنج هزار نفر در اين استان عليه کرونا واکسينه مي‌شوند.

محمد طاهري، سخنگوي دانشگاه علوم پزشکي استان همدان با اعلام اين خبر اظهار کرد: در مجموع تاکنون ۱۴۰ هزار دوز واکسن به علاوه سه هزار دز واکسن پاستور در اين استان تزريق شده است.
مدير روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي استان همدان با بيان اينکه واکسن هراسي و تمايل نداشتن به واکسيناسيون در استان وجود ندارد اضافه کرد: شهروندان با پرهيز از رفت و آمدهاي غيرضروري، رعايت شيوه نامه هاي بهداشتي و دوري از تجمع ها از ابتلا به کرونا و شيوع کرونا دلتا پيشگيري کنند.
طاهري گفت: عامل ابتلا به کرونا دلتا، حضور در اجتماعات بوده و مطالعات نشان مي دهد زمان بستري در اين نوع از کرونا افزايش و سن ابتلا کاهش پيدا کرده است.
وي با بيان اينکه تاکنون موردي از کروناي دلتا در استان همدان گزارش نشده است افزود: مهمترين علائم کرونا دلتا همان علائم سرماخوردگي است.
از مجموع ۱۰ شهرستان استان همدان تنها شهرستان فامنين در وضعيت زرد کرونايي بوده و مابقي در وضعيت نارنجي قرار دارند.


  

آخرين خبر استان مرکزي در اينستاگرام :
https://instagram.com/markazi_today