سارقان طلا و جواهر در اردکان دستگیر شدند

صدا و سيما/ دو سارق حرفهاي طلا و جواهر منازل در اردکان يزد دستگير شدند.
سردار عباسعلي بهداني فرد، فرمانده انتظامي استان يزد اظهار کرد: به دنبال وقوع چند فقره سرقت طلا و جواهر از منازل مسکوني و اعلام شکايت مالباختگان، بررسي موضوع با تشکيل پروندههاي جداگانه در دستور کار کارآگاهان پليس آگاهي شهرستان اردکان قرار گرفت.
سردار بهداني فرد افزود: ماموران پليس با انجام بررسيهاي گسترده و تحقيقات محلي ردپاي ۲ سارق سابقه دار را در خصوص اين سرقتها شناسايي و پس از هماهنگي با مقام قضائي آنها را دستگير کردند.
فرمانده انتظامي استان يزد با اشاره به انجام بازجوييهاي تخصصي گفت: متهمان در مواجهه با مدارک و مستندات قانوني پليس لب به سخن گشوده و به ۴ فقره سرقت طلا و جواهر به ارزش ۱۰ ميليارد ريال با همدستي يکديگر اعتراف کردند.
سردار بهداني فرد ضمن قدرداني از همکاري خوب شهروندان با پليس در ارتقاي امنيت استان يزد افزود: شهروندان به اين نکته توجه داشته باشند که هنگام مسافرت از نگهداري طلا، وجه نقد و همچنين اموال و اشياي قيمتي و با ارزش در منزل خودداري کنند.