نماد آخرین خبر

سامانه بارشی از عصر امروز وارد اردبیل می‌شود

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
سامانه بارشی از عصر امروز وارد اردبیل می‌شود

باشگاه خبرنگاران/ مديرکل هواشناسي استان اردبيل از ورود سامانه بارشي به منطقه و تقويت پرفشار سطح زمين از عصر امروز در سطح استان خبر داد.

سياوش محمدي، مديرکل هواشناسي استان اردبيل در اين باره اظهار کرد: بر اساس نقشه‌هاي هواشناسي، طي امروز آسمان استان صاف تا نيمه ابري بوده؛ پديده غالب در مناطق مرکزي وزش باد و در مناطق گرمسيري هواي نسبتاً گرم خواهد بود.
او افزود: از عصر امروز با ورود سامانه بارشي به منطقه و تقويت پرفشار سطح زمين، شرايط جوي ناپايدار مي‌گردد که ناپايداري‌هاي جوي با شدت و ضعف تا صبح شنبه هفته آينده در سطح استان تداوم خواهد داشت.
مديرکل هواشناسي استان اردبيل بيان کرد: طي اين مدت ضمن وزش باد خزري(گاهي با سرعت تند) و کاهش نسبي دماي هوا، در بيشتر مناطق استان بارش باران گاهي به صورت رگبار و رعدوبرق پيش بيني مي‌شود.
محمدي تصريح کرد: اوج بارش‌ها بيشتر در ساعات عصر و اوايل شب و تمرکز بارش‌ها غالباً در مناطق مرکزي و جنوبي استان اردبيل و بخش‌هايي از شهرستان گرمي انتظار مي‌رود.
او يادآور شد: با توجه به احتمال وقوع رگبار و رعدوبرق(از عصر چهارشنبه تا عصر جمعه) در مناطق کوهستاني بويژه دامنه‌هاي سبلان لازم است کوهنوردان و عشاير محترم احتياط لازم را به عمل آورند.


 
 

آخرين خبر اردبيل در اينستاگرام :
https://instagram.com/ardabil__today